Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulce razbunare! Ce vrea sa faca Miley Cyrus pentru a-l pedepsi pe Liam Hemsworth pentru relatia cu Nina Dobrev

Publicat:

Potrivit CDL, chiar daca este in focuri cu pregatirile pentru turneul ei mondial, Bangerz, Miley nu reuseste sa treaca peste faptul ca fostul ei iubit, a fost suprins impreuna cu , la o intalnire romantica, in Atlanta.

Se pare ca Nina se afla in orasul american pentru a filma "", in timp ce Liam lucreaza si el la ultima parte a filmului "". La fel ca Liam, si Nina s-a despartit de ultimul ei iubit tot acum un an, si, tot ca Liam, care s-a iubit pentru o scurta perioada de timp cu actrita , Nina a avut o relatie…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.

Acces Direct. Familia Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, nu ar fi știut de relația cu avocatul. De ce ar fi ascuns problemele / VIDEO

19:40, 09.02.2024 - Matușa Monicai, tanara care ar fi fost aruncata de iubit de la etaj, face declarații șocante. Femeia susține ca familia nu ar fi știut de relația dintre cei doi și nici de problemele lor, care, in ultima vreme s-ar fi agravat, ajungand chiar și la episoade de agresiune.

VIDEO - Putin a semnat decretul care arunca in aer relația cu SUA: rușii dau tarcoale tot mai insistent in Alaska

08:25, 07.02.2024 - Comandamentul nord-american de aparare aerospațiala (NORAD) a declarat marți ca a detectat patru avioane militare rusești care au operat in zona de identificare a apararii aeriene (ADIZ) din Alaska. Aceste mișcari vin in contextul in care Vladimir Putin a semnat un decret prin care contesta modul in…

Și Corina și-a tras iubit milionar! Afacerea in care acesta a investit a schimbat fața Bucureștiului

11:15, 01.02.2024 - Dupa mai multe succese muzicale, Corina Bud a mai bifat unul. Dupa cațiva ani de pauza din lumina reflectoarelor, solista revine la brațul unui milionar. Este vorba de Bogdan Macovei, fost șef al unui cunoscut lanț de supermarketuri de la noi, acționar intr-una dintre cele mai importante companii de…


Ce parere ai despre aceasta stire?