Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dramă pentru fostul preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici: Fiul său A MURIT

Publicat:

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, inlaturat de la putere in urma protestelor care au avut loc la Kiev in 2014, s-a inecat in din Rusia, relateaza BBC .

a confirmat pentru BBC moartea fiului fostului lider, al carui nume este tot Viktor. Anterior, presa din Rusia si Ucraina anunta ca tanarul a murit dupa ce masina in care se afla a cazut in din sudul Siberiei. Acesta ar fi participat la un eveniment sportiv, in momentul in care autovehiculul in care se afla a plonjat in apa.

Alte cinci…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Oficial ucrainean despre atacul de la Moscova: „O operatiune speciala a serviciilor secrete ale Kremlinului impotriva propriilor lor cetateni”

23:15, 22.03.2024 - "Desigur, vorbim despre o operatiune speciala a serviciilor secrete ale Kremlinului impotriva propriilor lor cetateni", a declarat purtatorul de cuvant al GUR, Andrii Yusov, citat de agentia de stiri ucraineana Unian.Intr-un mesaj publicat pe retelele sociale, GUR a dat asigurari ca atentatul este un…

Razboi in Ucraina, ziua 739: Rusia afirma ca Ucraina a atacat Crimeea cu 38 de drone.10 morti, intre care trei copii, dupa atacul asupra Odesei - LIVE TEXT

16:20, 03.03.2024 - UPDATE 16:20 - Trupurile unei mame si bebelusului ei de opt luni au fost scoase duminica de sub daramaturile unui bloc cu mai multe etaj, lovit in urma unui atac rusesc cu drona in noaptea de vineri spre sambata la Odesa (in sudul Ucrainei), ceea ce ridica numarul mortilor la 10, au declarat autoritatile…

Șeful spionajului ucrainean: Transnistria nu intenționeaza sa ceara alipirea la Rusia

09:11, 26.02.2024 - Șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a declarat ca „Transnistria nu planifica sa solicite alipirea la Rusia”. Declarațiile au fost facute in cadrul forumului „Ucraina. Anul 2024”, noteaza Kiyv Independent.

Primul bilanț oficial al pierderilor suferite de Ucraina. Zelenski: „31.000 de militari ucraineni au murit in acest razboi”

19:45, 25.02.2024 - Cel putin 31.000 de militari ucraineni au fost ucisi in razboiul cu Rusia, a declarat duminica presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Este primul bilanț oficial anunțat de autoritațile de la Kiev de la inceputul invaziei ruse, pe 24 februarie 2022.

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.

Liderul PNL Catalin Toma a murit la 46 de ani dupa o raceala

12:00, 17.02.2024 - Liderul PNL Vrancea si presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Toma , a decedat sambata dimineata la un spital din Capitala, dupa o raceala. Decesul liderului PNL Vrancea a fost confirmat de colegi din partid. Catalin Toma a fost trimis, vineri, de urgenta, de la Spitalul Judetean de…

Sfarșit tragic pentru un tanar ucrainean. A fugit de razboi și a murit de frig in Munții Maramureșului

09:30, 14.02.2024 - Un tanar ucrainean care facea parte dintr-un grup de trei persoane care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului a decedat inghetat, desi, initial, salvamontistii stiau despre acesta ca s-ar fi intors in Ucraina, a informat, miercuri dimineata, directorul Serviciului Public Judetean Salvamont…

LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Parlamentul ucrainean a prelungit marti cu inca 90 de zile legea martiala si mobilizarea. Rusia a distrus un centru de control ucrainean din Lugansk

07:10, 07.02.2024 - Continue reading LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Parlamentul ucrainean a prelungit marti cu inca 90 de zile legea martiala si mobilizarea. Rusia a distrus un centru de control ucrainean din Lugansk at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?