Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu la ”Mireasă pentru fiul meu”! Mirela Boureanu Vaida: ”Sunt clipe extrem de dure pentru care trebuie să solidarizăm”

Publicat:

Dupa cumplitul atentat care a avut loc la Bruxelles, emisunea &"Mireasa pentru fiul meu&" a intrat în doliu.

Atâtea zile de doliu câte am prins în acest sezon nu am mai prins în nici un alt an și tare mi-aș dori sa nu mai prindem niciodata&", a spus .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Doliu uriaș in televiziune! Un cunoscut jurnalist roman, cu peste 30 de ani de experienta, a incetat din viața

19:00, 28.02.2024 - Horia Enașel a lucrat de-a lungul timpului la mai multe posturi de televiziune din țara, dar și in presa scrisa. In urma cu mai mulți ani, acesta se stabilise in Belgia, la Bruxelles, relateaza Paginademedia.ro.„Horia, nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar vestea despre plecarea ta este genul ala de breaking…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, in doliu! Tanara a pierdut o persoana draga / FOTO

13:21, 13.02.2024 - O noua lovitura pentru Madi, finalista de la Mireasa. Dupa problemele de sanatate și dupa desparțirea de Sergiu, tanara trece, din nou, prin clipe dificile din punct de vedere emoțional. De curand, fosta concurenta a pierdut o persoana draga.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Al patrulea suspect in cazul furtului unui pistol din locuința unui fost ofițer SRI, prins pe Aeroportul Otopeni

10:10, 09.02.2024 - Un tanar de 19 ani, acuzat ca a participat la inceputul lunii trecute la spargerea locuintei din Voluntari a unui fost ofiter SRI, de unde a fost furat inclusiv un pistol, a fost retinut joi, 8 februarie, pe Aeroportul Otopeni.Suspectul, Andrei Cristea, a fost prins și arestat pe aeroport dupa ce a…

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Klaus Iohannis, prins in incendiile din Bruxelles. Protestatarii au intrat in cladirea unde se afla și președintele Romaniei

14:10, 01.02.2024 - Klaus Iohannis trece prin clipe de panica in aceste momente. Președintele Romaniei este prins in incendiile de la Bruxelles. Protestatarii au intrat in cladirea in care se afla alaturi de alți lideri din Europa. Polițiștii incearca sa le faca fața oamenilor indignați.


Ce parere ai despre aceasta stire?