Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi palestinieni neînarmaţi, arestaţi de armata israeliană pe Fâşia Gaza, pe motiv că încercau să intre în Israel

Publicat:

Armata israeliana a arestat, joi dupa-amiaza, doi palestinieni care incercau sa intre ilegal din in Israel, afirma surse citate de site-ul Ynetnews.com, potrivit mediafax.

Citește și:  iese din nou la rampa! Acesta nici nu e un partid, e un apendice al frustrarilor

Niciunul dintre cei doi indivizi nu era inarmat, au declarat sursele citate.

Autoritatile israeliene incearca sa afle motivele pentru care cei doi palestinieni incercau sa intre in Israel.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana neaga acuzațiile ca ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune

23:55, 23.04.2024 - Armata israeliana a negat marti acuzatiile palestiniene “neintemeiate” potrivit carora ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune in incinta unui spital din Fasia Gaza, afirmand ca a dezgropat si apoi a ingropat din nou corpuri in cautarea celor ale ostaticilor, relateaza AFP si dpa,…

Razboi in Gaza, ziua 192. Armata israeliana ii avertizeaza pe palestinieni sa evite nordul Fașiei Gaza

12:00, 16.04.2024 - Armata israeliana (IDF) i-a avertizat pe palestinieni sa evite deplasarile in nordul Fașiei Gaza. „Este o zona periculoasa” in care se dau lupte, au transmis israelienii. Sute de mii de palestinieni au fugit din zona dupa ce au inceput luptele dintre Israel și Hamas. Armata israeliana a reinnoit avertismentele…

Razboiul dintre Israel și Hamas: Armata israeliana s-a retras de la complexul hospitalier Al-Chifa din Gaza

15:26, 02.04.2024 - Lovitura data de israelieni consulatului iranian de la Damasc. Guvernul israelian interzice Al Jazeera Razboiul dintre Israel și combatanții islamiști ai Hamas continua, este insa departe realizarea unui nou acord de incetare a focului care sa duca la eliberarea ostaticilor și accesul in siguranța al…

Marturii ale unor medici palestinieni reținuți de armata israeliana: „Am fost loviți, injurați și umiliți”

13:10, 12.03.2024 - Trei medici de la spitalul Nasser din sudul Fașiei Gaza au oferit pentru BBC marturii despre reținerea lor de catre armata israeliana in cursul unei descinderi, la jumatatea lunii februarie, și perioada petrecuta in custodia IDF in timpul careia, spun aceștia, au fost batuți și umiliți.

Armata israeliana a bombardat masiv Fașia Gaza, in ajunul Ramadanului. Zeci de oameni au murit in ultimele ore

12:55, 10.03.2024 - Armata israeliana a lansat duminica noi bombardamente asupra Gazei, facand zeci de morti in ajunul Ramadanului si pe fondul unei mobilizari internationale pentru trimiterea de ajutoare umanitare populatiei civile asediate si amenintate de foamete, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Armata israeliana arata dovezi ale finantarii iraniene directe catre Hamas: „Exporta teroarea in Orientul Mijlociu” VIDEO

09:41, 07.02.2024 - Armata israeliana (IDF) a declarat marti ca a gasit in sistemul extins de tuneluri de sub Fasia Gaza dovezi ale fluxurilor de bani intre Iran si organizatia islamista palestiniana Hamas, relateaza dpa.

Operațiune in sudul Fașiei Gaza. Armata israeliana a anunțat anihilarea mai multor luptatori Hamas

14:00, 04.02.2024 - Fortele de aparare ale Israelului (IDF) au ucis mai multi combatanti islamisti Hamas in Fasia Gaza, printre care unii in apropiere de localitatea Khan Younis, in sudul enclavei palestiniene, a anuntat duminica dimineata armata israeliana.

Armata israeliana sustine ca a atacat peste 50 de tinte Hezbollah in Siria si 3.400 in Liban incepand din octombrie

22:05, 03.02.2024 - Armata israeliana a sustinut sambata ca a atacat peste 50 de tinte legate de Hezbollah in Siria de la inceputul razboiului in octombrie impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas in Fasia Gaza, relateaza AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?