Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi oameni au murit, iar 26 au fost răniţi în Stavropol, după ce un autobuz s-a ciocnit violent cu un camion

Publicat:

Grav accident in apropiere de orasul rus Stavropol. Doi oameni au murit, iar alti 26 au fost raniti dupa ce un autobuz s-a ciocnit violent cu un camion. 15 persoane au ajuns la spital, dintre care cinci copii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Momentul in care doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au ciocnit in aer. Zece oameni au murit

07:40, 23.04.2024 - Zece persoane au murit marți dupa ce doua elicoptere militare s-au ciocnit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters.

Trei tineri au murit și alți trei au fost raniti, dupa ce masinile lor s-au ciocnit si s-au rasturnat, in Neamț

09:10, 31.03.2024 - Un tragic accident a avut loc duminica noapte in localitatea Paraul Pantei din județul Neamț, soldandu-se cu moartea a trei tineri cu varste intre 17 si 22 de ani și ranirea altor trei. Mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent și s-au rasturnat in curțile unor case.In accident au fost implicate…

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

VIDEO. Un camion a explodat in Los Angeles, in timp ce pompierii incercau sa stinga un incendiu. Mai mulți oameni au fost raniți

20:41, 15.02.2024 - Cel puțin șapte pompieri din Los Angeles au fost raniți intr-o explozie a unui camion și cel puțin doi sunt in stare critica, a declarat un purtator de cuvant al departamentului, transmite CNN.

Atac intr-o secție de poliție din Pakistan: Cel puțin 10 oameni au murit și alți șase au fost raniți

08:10, 05.02.2024 - Cel putin 10 angajati ai politiei au fost ucisi si alti sase au fost raniti, luni, intr-un atac al militantilor asupra unei sectii de politie din nord-vestul Pakistanului, relateaza Reuters.

Accident devastator in Mexic, intre un autobuz și un camion de marfuri. 19 morți și 22 de raniți VIDEO

08:55, 31.01.2024 - O coliziune frontala devastatoare, intre un autobuz și un camion de marfuri, a dus la decesul a 19 oameni, alți 22 fiind raniți. Tragicul eveniment a avut loc in statul nord-vestic al Mexicului, intr-o zona turistica frecventata de canadieni și americani.


Ce parere ai despre aceasta stire?