Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi copii din Vaslui, abandonați pe aeroportul din Milano după o tabără în Japonia

Publicat:

Din grupul de copii abandonați pe aeroportul din Milano, dupa o tabara in Japonia, se afla și doi elevi din Vaslui. Parinții au fost nevoiți sa le cumpere bilete la suprapreț pentru a-i aduce acasa și, pentru ca nu au gasit un zbor azi, le-au cumparat și cazare la un hotel. Insoțitorul lor este de [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia

14:20, 08.04.2024 - Parinții impartașesc adesea momente din viața copiilor lor pe rețelele sociale, o practica cunoscuta sub numele de "sharenting". The post PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia first appeared on Informatia Zilei .

(AUDIO) Ancheta la o gradinița din Bacau, dupa ce mai mulți copii au refuzat sa mai mearga la activitați

12:10, 03.04.2024 - Parinții unor copii de la Gradinița numarul 17 din Bacau au cerut Inspectoratului Școlar Județean realizarea unei anchete la instituția de invațamant, dupa ce mai mulți copii au refuzat sa mai mearga la activitați. Parinții reclama un comportament abuzv al uneia dintre educatoarea, care fososește un…

O femeie din Vaslui s-a sinucis dupa o discuție bizara cu partenerul de viața. Avea trei copii, dar nu a mai contat

17:40, 29.03.2024 - Femeia și-a pus capat zilelor pentru ca un consatean i-a vorbit trivial și a amenințat-o la magazinul din sat, iar concubinul a refuzat sa sune la 112 și a incercat sa o calmeze. Ea a ingerat tomoxan, o substanța extrem de toxica, folosita pentru deparazitarea animalelor.

Este oficial: Se schimba regulile la ieșirea din Romania

17:10, 23.03.2024 - Guvernul a modificat regulile pentru parinții care vor ieși din țara insoțiți de copii, incepand din 31 martie, cand romanii vor putea calatori fara control la documente in spațiul Schengen aerian și maritim. Astfel, potrivit Ordonanței de Guvern, parinții trebuie sa aiba asupra lor un act valabil,…

Jucatorii U Cluj aduna bani pentru a trimite copii cu dizabilitați pentru prima data intr-o tabara

21:35, 16.03.2024 - Jucatorii U Cluj au lansat o licitație care are ca scop trimiterea unor copii cu dizabilitați pentru prima data in viața lor intr-o tabara.”Vrem sa facem bine și impreuna știm sa facem bine! De data aceasta ne implicam in indeplinirea visului unor copii cu dizabilitați de la Centru Școlar pentru…

Accident cu patru victime la Vaslui. Doi copii au fost raniți, șoferul a ramas blocat in mașina

17:01, 15.03.2024 - Accidentul rutier s-a produs pentru ca șoferul a adormit la volan, iar mașina a cazut intr-un șanț de pe marginea drumului. Cei doi copii raniți acuzau dureri in zona coloanei vertebrale și la membrele superioare.

Parinții ai caror copii invața la școala unde un minor a fost violat sunt revoltați! Agresorul inca merge la ore: "O las cu toata increderea si nu stiu cum o iau"

20:06, 04.03.2024 - Nepasarea conducerii școlii din București, unde un minor a fost violat de doua ori, i-a revoltat pe parinții ai caror copii studiaza in unitatea de invațamant. Potrivit informațiilor, cel de-al doilea agresor inca merge la ore.

Ce este buletinul electronic pentru copii. Va include un cip incorporat. Toți parinții ar trebui sa știe

12:50, 12.02.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune tot ceea ce trebuie sa știi despre buletinul electronic pentru copii. Carțile de indentitate normale vor deveni istorie! Noul buletin va include un cip incorporat. Toți parinții ar trebui sa știe aceste informații extrem de importante!


Ce parere ai despre aceasta stire?