Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZVĂLUIRI SENZAŢIONALE! O actriţă de filme pentru adulţi ŞOCHEAZĂ. Ce se întâmplă pe platourile de filmare

Publicat:

Starul porno a facut dezvaluiri senzationale despre ce se intampla de fapt in industria filmelor pentru adulti. Ea da detalii picante cu privire la ce ascund starurile din aceasta industrie, scrie realitatea.net.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Surori siameze, dezvaluiri despre viața amoroasa. Ce se intampla daca una dintre ele moare VIDEO

11:05, 11.04.2024 - Deși la naștere cadrele medicale au spus ca vor trai doar cateva zile, doua surori siameze, Carmen și Lupita Andrade, au sfidat șansele de supraviețuire și se bucura de tot ce le ofera viața la cei 23 de ani ai lor, relateaza Daily Mail.

Cat costa o zi de filmare in Romania? Florian Anghel: „De aia exista presiune mare” VIDEO EXCLUSIV

22:55, 21.03.2024 - In cadrul interviurilor Playtalk cu Rebeka Pascu, regizorul Florian Anghel a vorbit despre cat costa o zi de filmare la noi in țara. Specialistul a dezvaluit ce tarif este pentru astfel de sarcini și de ce este atat de mare presiunea in acest domeniu. Dezvaluiri in exclusivitate de la creatorul celor…

Andreea Marin nu poate uita ce se intampla in timpul casniciei cu Stefan Banica Jr. Vedeta face dezvaluiri dureroase

09:36, 16.02.2024 - Din exterior, parea ca traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale, insa doar ea știa ce suferința ii macina gandurile. Andreea Marin nu poate uita nici acum prin ce a trecut in timpul casniciei cu Ștefan Banica Jr. Prezentatoarea a vorbit deschis despre un capitol dureros, pe care a reușit cu…

Eric Idle, starul din Monty Python, dezvaluiri de necrezut la 80 de ani: „Trebuie sa muncesc pentru a-mi caștiga existența”

13:50, 12.02.2024 - Actorul și comediantul Eric Idle a marturisit ca iși continua activitatea și la cei 80 de ani din motive de natura financiara. Starul din Monty Python a mai dezvaluit ca și-a vandut casa in urma cu un an, relateaza The Guardian.

Filmul cu vedete de la Hollywood care se face acum in Romania. Actrita principala s-ar fi indragostit pe platourile de filmare, cum a fost fotografiata

08:51, 09.02.2024 - Filmul cu vedete de la Hollywood care se face acum in Romania a atras atenția presei mondene, dupa apariția in spațiul  public a unor imagini surprinse in pauzele de filmari. Se pare ca una dintre actrițe, o blonda superba, celebra, s-a indragostit pe platouri. Cum a fost fotografiata. Filmul care se…

Revine Meghan Markle pe platourile de filmare? „O vor inapoi și sunt pregatiți sa plateasca oricat e nevoie”

14:40, 28.01.2024 - Meghan Markle ar putea reveni pe micile ecrane, dupa ce i s-ar fi oferit un „rol de vis”. Ducesa de Sussex ar urma sa se intoarca intr-o producție derivata a serialului „Suits/Costume”.


Ce parere ai despre aceasta stire?