Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezastru în Japonia după taifunul Hagibis: oameni înecaţi în propriile case după ploi fără precedent

Publicat:

, unul dintre cele mai puternice care au lovit vreodata Japonia, s-a soldat cu moartea a 11 persoane si disparitia altor 12, iar soldatii japonezi au fost mobilizati pentru a ajuta victimele inundatiilor, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezastru aerian in Japonia: doua elicoptere militare japoneze s-au prabușit in cursul unui antrenament

05:40, 21.04.2024 - Sapte membri de echipaj au fost dati disparuti duminica dupa un accident care aparent a implicat doua elicoptere militare japoneze in largul coastelor nipone, a informat presa locala, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Dezastru demografic in Japonia: Persoanele in varsta care traiesc singure vor reprezenta 20% din gospodarii in 2050

10:30, 14.04.2024 - O gospodarie japoneza din cinci va fi formata in 2050 dintr-o persoana in varsta care traieste singura, indica vineri un studiu, in contextul in care Japonia se confrunta deja cu probleme in gestionarea populatiei sale imbatranite, relateaza AFP.

FOTO O șoferița a facut dezastru pe un bulevard din țara. Sase masini au fost lovite, patru oameni au ajuns la spital

22:35, 13.04.2024 - Carambol cu sase masini, filmat de camere, pe un bulevard din Drobeta-Turnu Severin.In imagini se vede cum o soferita taie brusc benzile de mers, fara sa se asigure, si intra cu masina intr-o duba care circula regulamentar.

„E fara precedent. Nu am mai vazut atata apa de mult timp”. Inundațiile au facut prapad in Rusia. Mii de oameni, evacuați

14:16, 08.04.2024 - Peste 10.000 de cladiri rezidentiale au fost inundate in regiunile fluviilor Ural si Volga si in Siberia occidentala, au anuntat luni serviciile de urgenta ruse, care au evacuat locuitorii din orasele afectate de inundatii, informeaza AFP, transmite Agerpres.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Japonia trece printr-o „criza existentiala” fara precedent. Primul semnal dat de o fabrica de scutece pentru copii

17:06, 27.03.2024 - Un producator de scutece din Japonia va inceta sa mai fabrice produsele pentru bebelusi si va creste in schimb productia de scutece pentru adulti, o reflectare a unei realitati cu care se confrunta aceasta tara: imbatranirea rapida a populatiei.

11 martie, ziua 'predispusa' la o serie de nenorociri: Zeci de mii de oameni au murit de-a lungul timpului

14:40, 11.03.2024 - In data de 11 martie, de-a lungul timpului, au avut loc mai multe evenimente naturale devastatoare. Printre acestea se numara erupția violenta a vulcanului Etna din Sicilia in 1974 și cutremurul urmat de tsunami din Japonia in anul 2011. Cutremurul din 11 martie 2011 din Japonia a avut o magnitudine…

Cercetatorii japonezi au clonat porci pentru a-i folosi ca donatori de organe pentru oameni

12:26, 14.02.2024 - Un grup de cercetatori niponi a creat pentru prima data in Japonia, alaturi de compania americana de biotehnologie eGenesis, porci modificati genetic pentru transplanturi de celule si organe la om.


Ce parere ai despre aceasta stire?