Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii groaznice despre omorul de la Botanica. Motivul halucinant pentru care a fost ucisă femeia

Publicat:

Dorinta de razbunare. Acesta ar putea fi motivul pentru care a fost ucisa femeia de 32 de ani din Capitala, cadavrul careia a fost gasit ieri, intr-un microbuz. Ipoteza a fost exprimata de criminalista , in cadrul emisiunii "", de la Canal 2.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima Republica Moldova. Gravida ucisa de polițist, supusa unor chinuri groaznice! Noi detalii din ancheta

08:05, 24.04.2024 - Polițistul in varsta de 45 de ani a luat-o la ocazie pe tanara de 19 ani, insarcinata in 6 luni. Crezand ca este om de buna credința, fata a acceptat insa ce a urmat a fost o adevarata tortura. Camerele de supraveghere din locuința barbatului arata ca acesta a dus-o la el acasa, unde a supus-o la chinuri…

Motivul halucinant pentru care o eleva de 17 ani s-a ridicat din banca in timpul orei și a sarit pe geam de la etaj

20:45, 22.04.2024 - O eleva de 16 ani a cazut, luni, de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale "Romulus Ladea" din Cluj-Napoca, a suferit traumatisme si a fost transportata la spital, incidentul avand loc in timpul orei de engleza, in prezenta colegilor si a profesoarei.

Caz șocant la o gradinița din capitala: Un copilaș și un barbat au fost mușcați de un caine maidanez

11:05, 09.04.2024 - Un copil și un barbat au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost mușcați de un caine maidanez la o gradinița din sectorul Botanica. Administrația instituției a solicitat intervenția I.M „Supraveghere și protecția animalelor”, care au capturat cainele.

FOTO | Detalii infioratoare - Cum a fost ucisa micuța Danka: Filmul evenimentelor / Parinții copilului au fost transportați de urgența la spital

13:30, 04.04.2024 - In a zecea zi de cautare a micuței Danka, fata care a fost data disparuta in Serbia,  a venit cea mai proasta veste: fetița a fost ucisa. Acest lucru a fost anunțat de președintele sarb Aleksandar Vucic.

Clotilde Armand vrea sa inchida locurile de joaca din Sectorul 1! Motivul halucinant invocat de edil: pe cine da vina

18:30, 02.04.2024 - Primarul celui mai bogat sector din Capitala a spus ca nu are bani suficienți pentru intreținerea spațiilor verzi, respectiv pentru intreținerea terenurilor de joaca. Din acest motiv, edilul a anunțat ca incepand de astazi, 1 aprilie, aceste terenuri de joaca vor fi inchise.  Primarița-pompier de la…

Un avion Tarom a fost lovit de fulger și a revenit de urgența pe aeroport in București

07:31, 25.03.2024 - Pilotii unui avion TAROM care zbura pe ruta Bucuresti-Chisinau au decis sa revina duminica noaptea pe aeroportul „Henri Coanda” (Otopeni) din Bucuresti, conform Bordingpass. Zborul RO209 s-a intors dupa decolare pe aeroportul din Bucuresti, dupa ce ar fi fost lovit de un fulger. Conform datelor de…

Motivul halucinant pentru care un barbat și-a atacat soția, punandu-i piciorul pe gat: „Este a treia oara”

17:55, 12.02.2024 - Un barbat violent care și-a maltrat soția, ținandu-i piciorul pe gat pentru ca a vorbit prea mult la telefon va sta dupa gratii timp de 22 de luni. Barbatul a fost incarcerat dupa ce și-a agresat soția și a stat deasupra ei cu piciorul pe gat, facand-o sa creada ca va muri.

(video) A golit case, oficii și mașini din capitala de bunuri de aproape 90 mii de lei : Un tanar, reținut

20:40, 05.02.2024 - Un barbat de 27 de ani, reținut de polițiștii Inspectoratului de poliție Centru, dupa ce acesta ar fi comis peste 10 furturi, in sectoarele Centru, Rișcani și Botanica ale capitalei, anunța oamenii legii.


Ce parere ai despre aceasta stire?