Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii bombă în cazul lui Dincă. Criminalul din Caracal vrea să se sinucidă în închisoare. "Pune la cale o ieșire din scenă"

Publicat:

se complica de la o zi la alta, iar in fiecare moment apar noi informatii legate despre cel mai mediatizat caz din Romania, din ultimii ani. Numele lui sta pe buzele tuturor, iar acum o noua informatie bomba despre acesta a fost facuta publica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum incearca sa scape de inchisoare turcul care a ucis-o pe Mirela, in Dambovița. Noi detalii șocante

10:30, 20.04.2024 - Noi dezvaluiri șocante ies la iveala in cazul crimei din Dambovița care a șocat Romania. Turcul acuzat de uciderea Mirelei iși continua lupta pentru libertate, iar eforturile disperate ale familiei sale aduc in prim-plan noi detalii tulburatoare.

Alina Gorghiu da detalii sinistre: Ionel Arsene acuza ca e in pericol sa se sinucida in penitenciarele din Romania/ Extradarea e la final

15:30, 15.04.2024 - Procedura in cazul fugarului Arsene se apropie de final, spune, luni, ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Ea afirma ca Ionel Arsene a invocat ca are depresie și ca exista un risc ridicat de suicid daca ar fi incancerat in penitenciarele din Romania.

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Procurorul general din Munchen da primele detalii despre extradarea lui Chercheș: Suntem bucuroși

20:06, 13.03.2024 - Procuratura Generala din Munchen a inițiat extradarea din Germania a fostului primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru corupție. Acesta a fugit in Germania in noiembrie 2023. Miercuri, Parchetul General din Munchen a inițiat extradarea catre Romania a fostului…

(VIDEO) IQ DIGITAL Summit Craiova pe scena Teatrului Național “Marin Sorescu”

15:15, 21.02.2024 - IQ DIGITAL Summit Craiova cu speakeri globali și lideri din tehnologie vor fi pe scena Teatrului Național “Marin Sorescu” in 28 martie. Seria IQ DIGITAL Summit continua in capitala Olteniei, la Craiova.  In 28 martie, Teatrul Național „Marin Sorescu” va fi locul unde cunoscuți speakeri internaționali…


Ce parere ai despre aceasta stire?