Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESPRE ALERGII Creșterea consumului de alimente prelucrate conduce la înmulțirea alergiilor alimentare

Publicat:
DESPRE ALERGII Creșterea consumului de alimente prelucrate conduce la înmulțirea alergiilor alimentare

Alergiile alimentare sunt din ce in ce mai frecvente. Pe zi ce trece crește numarul persoanelor afectate și al alimentelor capabile sa provoace o reacție alergica. The post DESPRE ALERGII Creșterea consumului de alimente prelucrate conduce la inmulțirea alergiilor alimentare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MECI Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin

10:01, 26.04.2024 - Arbitra romana Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin, dintre Chelsea si FC Barcelona, care se va disputa sambata, la Londra, a anuntat FRF. The post MECI Iuliana Demetrescu va conduce de la centru o semifinala din Liga Campionilor la fotbal feminin…

CONFERINȚA Ursula von der Leyen cere creșterea producției militare

11:31, 18.04.2024 - Europa trebuie "sa se trezeasca" si sa-si dezvolte capacitatea industriala in sectorul militar, in fata amenintarilor venite dinspre tari autoritare precum Rusia sau Iran,.. The post CONFERINȚA Ursula von der Leyen cere creșterea producției militare first appeared on Informatia Zilei .

O PROVOCARE PENTRU EDITURI ȘI CITITORI Majorarea prețurilor carților cu 20% din cauza crizei de hartie

12:15, 19.03.2024 - Creșterea costurilor hartiei și a energiei electrice a condus la majorari substanțiale ale prețurilor la tipografii, unele ajungand chiar la 50%. The post O PROVOCARE PENTRU EDITURI ȘI CITITORI Majorarea prețurilor carților cu 20% din cauza crizei de hartie first appeared on Informatia Zilei .

BUGET PENSII Marius Budai anunța creșterea bugetului de pensii

10:25, 05.03.2024 - Cresterea salariilor a alimentat in prima luna a acestui an bugetul de pensii cu 25,7% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat, pentru AGERPRES, fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budai. The post BUGET PENSII Marius Budai anunța creșterea bugetului de pensii first appeared…

ECONOMIE DE ENERGIE Ministrii Energiei din UE prelungesc cu un an masurile de reducere a consumului de gaze

09:45, 05.03.2024 - Ministrii Energiei din UE au fost de acord pe 4 martie cu prelungirea, pana in martie 2025, a masurilor... The post ECONOMIE DE ENERGIE Ministrii Energiei din UE prelungesc cu un an masurile de reducere a consumului de gaze first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE

17:45, 04.03.2024 - Producția de carne de pasare a crescut semnificativ in ultimii ani, cu cererea fiind in continua creștere The post SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE first appeared on Informatia Zilei .

SURSE NOI DE ENERGIE Comisia Europeana atenueaza politica de reducere a consumului de gaze

20:55, 01.03.2024 - Comisia Europeana a cerut statelor membre sa mentina politica de reducere a consumului de gaze, dar a atenuat-o, anuntand ca va fi complet voluntara, un indiciu... The post SURSE NOI DE ENERGIE Comisia Europeana atenueaza politica de reducere a consumului de gaze first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA Creșterea eficienței energetice prin amplasarea de panouri fotovoltaice

11:55, 22.02.2024 - S.C. CRISPO OIL SRL, cu sediul in Municipiul Satu Mare, Str. GELLERT SANDOR nr. 2A, județul Satu Mare. The post COMUNICAT DE PRESA Creșterea eficienței energetice prin amplasarea de panouri fotovoltaice first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?