Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire BIZARĂ făcută de un bărbat în faţa uşii: Era colorat şi sâsâia la noi (FOTO)

Publicat:

Un barbat din a avut parte de un incident inedit in timpul unei dimineti, dupa ce a facut o descoperire bizara in fata usii sale, scrie rtv.net.

Omul a fost uimit in momentul in care, atunci cand a iesit pe usa, pentru a merge la munca, a descoperit in fata usii de la intrare un sarpe de mari dimensiuni care ii sasaia in fata.

Ulterior, el a postat pe un site o fotografie cu reptila respectiva, alaturi de mesajul: "A pierdut cineva un sarpe. L-am gasit pe micutul asta pe scarile din fata casei". Mai tarziu, un alt locatar, a sunat la politie pentru a cere ajutorul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

A crezut ca o doare capul din cauza mahmurelii, insa medicii au facut o descoperire terifianta. Ce diagnostic a primit

20:00, 04.05.2024 - O tanara de 19 ani din Marea Britanie credea ca are dureri de cap din cauza mahmurelii. Insa, cand a ajuns la spital, a primit o veste devastatoare din partea medicilor. Iata despre ce este vorba!

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Bolid confiscat in Anglia, depistat la Nadlac

13:40, 13.04.2024 - NADLAC. Un autoturism Mercedes, estimat la o valoare de 27.000 de euro, a fost depistat de politistii de frontiera de la Nadlac, masina fiind data disparuta in Marea Britanie. Autoturismul era condus de un bulgar care se indrepta spre tara lui de bastina.

Diferența halucinanta de preț, pentru același produs intr-un magazin din Romania și unul din Anglia: ,,Salarii de 3 ori mai mici și prețuri duble!”

11:35, 11.04.2024 - Un roman care locuiește in marea Britanie a dezvaluit cat costa un iepuraș de ciocolata intr-un magazin din Marea Britanie. Acesta a realizat o fotografie cu prețul figurinei de ciocolata, intr-un magazin Cosco din orașul britanic Oxford, și a atașat o fotografie cu același produs dintr-un magazin din…

Cantareața Daiana Crețan combina muzica tradiționala cu micii și distracția in poienițele englezești. Ce afacere are!

14:05, 22.03.2024 - Daiana Crețan a dus odata cu muzica tradiționala bucovineana micii și multe alte preparate tradiționale in Londra. Solista de muzica populara originara din Suceava organizeaza caravane cu autobucatarii mobile in Marea Britanie. Stabilita de ani buni in Anglia, cantareața vine in ajutorul importantei…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

O noua specie de șarpe gigant, descoperita in padurea tropicala amazoniana. Poate fi cel mai mare șarpe din lume

10:26, 24.02.2024 - O noua specie de șarpe gigant a fost descoperita de oamenii de știința care lucreaza in padurea tropicala amazoniana. Se crede despre aceasta specie ca este cea mai mare din lume, transmite CNN , citat de G4Media . O echipa de la Universitatea din Queensland a calatorit in Amazonul ecuadorian pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?