Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delfini morti gasiti pe plajele de pe litoral

Publicat:

Numarul delfinilor morti gasiti anul acesta pe plajele de pe litoralul romanesc a ajuns la 88. In ultimele zile au fost adunate alte 9 cadavre de delfini care si-au gasit sfarsitul in plasele de pescuit.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

Cumplit! Doi copii, gasiți morți intr-o casa din Dolj/O femeie, in stare grava

10:20, 11.03.2024 - O nenorocire s-a abatut asupra unei familii din județul Dolj. Din primele informații, doi copii au fost gasiți fara suflare, luni dimineața, 11 martie, intr-o casa din localitatea Desa. O femeie, bunica gemenilor, a fost dusa la spital. Doi minori gemeni de 9 ani din comuna Desa, judetul Dolj, au fost…

Cinci schiori au fost gasiți morți in Elveția. Un al șaselea este in continuare cautat

10:06, 11.03.2024 - Cinci schiori au fost gasiti morti in sudul Elvetiei, iar cel de-al saselea membru al grupului este in continuare cautat, a anuntat luni politia, citata de agentia DPA, preluata de Agerpres.

Caz șocant: doi copii gemeni au fost gasiți morți intr-o casa din Dolj

09:40, 11.03.2024 - Doi copii din județul Dolj au fost gasiți morți in casa lor din Desa. Echipajele ISU ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva. Cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit primelor informații oferite de ISU Dolj, copiii aveau varsta cuprinsa intre 9 șii 10 ani.O…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Dolj: Soți gasiți morți in casa la Breasta

13:06, 07.03.2024 - In comuna Breasta au fost gasiți, astazi la pranz, un barbat de 60 de ani și o femeie de 36 de ani, morți in casa. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr.2 Rurala Breasta care au gasit cadavrele celor doua persoane. La fața locului s-a deplasat o echipa complexa condusa de un…

Sfarșit tragic pentru doi frați de la o stana din Bistrita-Nasaud! Tinerii, gasiți morți la 28 si 32 de ani

09:36, 27.02.2024 - Doi frați au avut parte de un sfarșit tragic! Tinenrii, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți. Medicii au intervenit de urgența la stana din Bistrița-Nasaud, insa nu au putut face nimic pentru a-i salva.

Trei barbați au fost gasiți morți in curtea casei unui prieten, dupa ce au urmarit un meci

17:45, 28.01.2024 - Trei fani din Kansas City au mers la prieteni sa urmareasca meciul dintre Chiefs și Los Angeles Charges, iar cadavrele lor au fost gasite in curtea unui prieten doua zile mai tarziu, scrie AP. Polițiștii fac cercetari.

Cuvinte cheie:

gasiti morti plajele

Ce parere ai despre aceasta stire?