Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaratii sfasietoare ale Doinei Spataru, mama Malinei Olinescu, care s-a sinucis: Malina a fost cu mine in seara asta! Am simtit-o si am vorbit cu ea!!

Publicat:

S-a implinit un an de a tragedie

Marti seara, familia, prietenii, colegii, cu totii au plans pentru . a organizat un spectacol-tribut in memoria regretatei artiste, pe scena teatrului "".

Atmosfera a fost grea, lacrimile au curs neincetat, iar la final nimeni nu mai avea puterea sa vorbeasca.

Insufletita dupa omagierea fiicei ei, , care a plans in hohote pe tot parcursul spectacolului, ne-a facut o serie de marturisiri sfasietoare

"Malina a fost cu mine in seara asta! Am simtit-o si am…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Mircea Geoana a vorbit cu jurnaliștii englezi despre conflictul SUA vs Rusia și China: ‘Au nevoie de Europa’

17:50, 11.04.2024 - Intre interviu pentru The Telegrap, Mircea Geoana a vorbit despre conflictul dintre SUA vs Rusia și China, spunand ca Statele Unite ale Americii are nevoie de aliații europeni. Faptul ca Donald Trump ar putea prelua conducerea este un motiv de ingrijorare pentru mulți. Mircea Geoana: „SUA are nevoie…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

”Sunt in iad de duminica!” Una dintre romancele acuzate ca a rapit-o pe Danka, fetița ucisa in Serbia, declarații sfașietoare despre ce traiește

16:35, 04.04.2024 - Danka a fost gasita moarta in casa, dupa zile intregi in care a fost cautata, inclusiv in Romania. S-a spus ca doua romance au rapit-o, iar acum una dintre ele traiește momente de groaza, fiind acuzata pe nedrept. Femeia a povestit prin ce trece.

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Antonia a plans in hohote: „N-am facut deloc ce am simțit”. Gestul frumos al Simonei Gherghe

15:45, 21.03.2024 - Antonia a plans mult și a marturisit ca suferința și stresul au ajuns sa-i genereze probleme de sanatate. In emisia live de Mireasa Simona Gherghe a renunțat pentru scurt timp la scaunul de prezentatoare, pentru a se apropia de concurenta.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Oana Roman, declarații emoționante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: „Nu e creștinește sa acuzam, sa barfim”

11:50, 01.03.2024 - La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declarații emoționante pe una dintre rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decența și ca aceasta a lasat in urma ei „o moștenire umana, intelectuala, sufleteasca,…


Ce parere ai despre aceasta stire?