Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să pui sare în bere: Secretul ingredientului surprinzător care îți va transforma experiența de degustare

Publicat:

Berea este una dintre cele mai populare bauturi alcoolice la nivel mondial. Cu o istorie veche de mii de ani, ea a devenit o parte integranta a culturilor și tradițiilor noastre. Dar cum poți ieși in evidența intr-o lume a berii deja suficient de vasta și diversificata? Raspunsul surprinzator vine in forma unui simplu ingredient: sarea.La prima vedere, adaugarea de sare in bere poate parea neobișnuita și poate starni scepticismul multora. De ce ar trebui sa complicam o bautura atat de simpla și placuta? Ei bine, sarea are potențialul de a transforma in mod unic experiența noastra de degustare…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

5 alimente care ne otravesc și favorizeaza apariția cancerului! Semnal de alarma tras de un renumit cardiolog: Trebuie sa ne ferim de ele

22:10, 25.04.2024 - Uleiul pentru prajeliDr. Cezar a avertizat ca uleiurile folosite pentru prajeli, cum ar fi uleiul de floarea soarelui prajit, ar trebui sa fie consumate cat mai rar posibil sau deloc. Prajeala este asociata cu apariția cancerului, inflamații și deteriorarea structurilor organismului.ZaharulPe locul…

Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde

23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…

Episodul care l-a influențat major pe Vladimir Putin: adevarata strategie a 'țarului' de la Kremlin

15:21, 02.04.2024 - Cand Zidul Berlinului a cazut, Vladimir Putin se afla in Germania de Est, lucrand pentru KGB. In memoriile lui publicate in 2000 Putin iși amintește ca a solicitat atunci unei unitați a Armatei Roșii din apropiere sa protejeze sediul KGB-ului din Dresda. Raspunsul pe care l-a primit l-a șocat: „Nu putem…

Cei mai norocoși romani! Cine va primi PENSIE dupa doar 5 ani de munca

08:40, 19.03.2024 - Pensie pentru 5 ani de munca. Acest lucru este posibil pentru romanii din Germania! Accesul la pensie este legat de contribuția la fondul de pensii pe o perioada de cel puțin 5 ani. Deși aceasta este o cerința esențiala, nu este suficienta pentru a primi pensia imediat. O alta condiție importanta este…

Romanii, cei mai saraci pensionari din Europa. Cat primesc seniorii din Austria și in alte state UE

13:10, 17.03.2024 - „Dupa 35 de ani de munca, cat ia austriacul, ia 1218 euro, romanul ia 1280 de lei, adica 270 de euro”, a spus Monica Tatoiu.„Acuma, 1280 de lei in Romania traiește foarte prost. Singura soluție pe care eu o vad, reducerea cu minimum 25% a cheltuielilor de administrație din Romania și banii redirecționați…

Viitorul numerarului incotro? UE limiteaza plațile cash

14:56, 15.02.2024 - UE limiteaza plațile numerar. Parlamentul European si statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la un acord prin care se limiteaza la 10.000 de euro platile in numerar pe teritoriul UE, potrivit AFP. Acordul ”va garanta ca fraudatorii, crima organizata și teroriștii nu vor mai avea posibilitatea…

AJOFM informeaza: 134 locuri de munca vacante in Spațiul Economic European/Uniunea Europeana

09:25, 08.02.2024 - Angajatorii din Spațiul Economic European/Uniunea Europeana ofera, prin intermediul rețelei EURES Romania, 134 locuri de munca vacante, la data de 07 februarie 2024, dupa cum urmeaza: 1) Austria – 5 locuri de munca vacante: 5 Tehnician productie (Calificare profesionala ca tamplar sau lacatuș sau mecanic…

Un cunoscut neurochirurg moldovean a revenit la Alma Mater pentru a-și impartași experiența

20:30, 06.02.2024 - Universitatea de Stat de Medicina și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a fost vizitata in zilele de 29 și 30 ianuarie 2024 de catre doctorul Radu Safta – neurochirurg la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Werner Forsmann din Eberswalde, doctor in științe medicale, absolvent al…


Ce parere ai despre aceasta stire?