Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce prelungeste Andreea Balan internarea in spital

Publicat:

De ce prelungeste internarea in spital a trait cele mai crunte experiente odata cu nasterea celui de-al doilea copil. Artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, medicii reuscitand-o timp de un minut. Apoi, abia ajunsa acasa, alaturi de familie, a avut parte de o noua experienta neplacuta. Cateva hematoame formate au declansat hemoragie, astfel ca a fost de urgenta la acelasi spital pentru o noua interventie chirurgicala. Acum se afla in afara oricarui pericol, insa nu s-a intors acasa inca. Solista ramane internata cateva zile pentru…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

S-a dus la spital sa nasca, dar medicii au trimis o imediat acasa. Ce a pațit vedeta

11:20, 13.03.2024 - O vedeta de la noi din țara se confrunta cu o situație dificila in aceste momente. Aceasta așteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil, motiv pentru care a mers la spital. Ajunsa acolo, medicii au trimis-o imediat acolo. Care a fost, de fapt, motivul pentru care nu a ramas internata. Vedeta…

Alți 3 bistrițeni rapuși de pneumonie

09:06, 15.02.2024 - Inca 3 persoane au fost rapuse de pneumonie, in Bistrița-Nasaud, saptamana trecuta, potrivit unui raport al Direcției de Sanatate Publica. De asemenea, peste 150 de bistrițeni au fost internați din cauza afecțiunilor de sezon. Afecțiunile de sezon continua sa trimita bistrițenii la spital iarna aceasta.…

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

(foto) Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:50, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.

Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:45, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.

Reacția lui Alexandru Rafila, dupa ce o femeie care a facut infarct a fost trimisa acasa din spital. Medicii i-au recomandat sa ia nurofen: ”Am auzit...”

12:56, 01.02.2024 - Un caz șocant a ajuns in atenția tuturor. O femeie care a ajuns la spital, dupa ce a facut infarct, a fost trimisa acasa de medici și i s-a recomandat sa se trateze singura cu un nurofen, deși se afla intr-un pericol uriaș. Iata ce reacție a avut Alexandru Rafila, dupa ce i s-a amintit de acest incident.

Un barbat injunghiat la beție s-a dus acasa, a facut duș și s-a culcat. A fost dus la spital de polițiști

15:50, 17.01.2024 - Un barbat din Argeș a fost injunghiat de un prieten in urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool. In loc sa anunțe poliția, acesta s-a dus acasa, a facut duș și s-a culcat. Alertați, polițiștii l-au salvat de la moarte sigura.

Un autoturism a intrat intr-un cap de pod la Țițești. Doi copii și doi adulți au ajuns la spital

19:50, 14.01.2024 - Patru persoane, printre care doua fete de 11 și 14 ani, au fost ranite, duminica, dupa ce un autoturism care circula pe DN 73 a lovit un cap de pod in localitatea argeseana Titesti. Citește și: Solista din Romania, somata sa dea inapoi ajutorul de stat primit in pandemie Inspectoratul pentru Situatii…


Ce parere ai despre aceasta stire?