Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum te ajută creierul tău să te vindeci

Publicat:

Mintea umana este extrem de puternica și te poate ajuta sa iți calmezi durerea și chiar sa scapi de boli grave. Vezi cum poți face asta. Concentreaza-te pe o realitate virtuala Oamenii de știința au descoperit moduri in care poți scapa de durere și chiar te poți vindeca cu ajutorul puterii gandurilor, potrivit mindbodygreen.com. Numeroase studii au aratat ca, daca te concentrezi pe o realitate virtuala, poți reduce durerea cu 15 – 40 %. Incearca terapia prin hipnoza Hipnoterapia sau terapia prin hipnoza este foarte eficienta pentru cei care sufera de sindromul colonului iritabil. Studiile au aratat

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proiect fabulos: inteligența artificiala ajuta oamenii sa-și recupereze amintirile pierdute

05:45, 15.04.2024 - O companie folosește acum amintirile pentru a crea fotografii generate de inteligența artificiala. Aceasta face parte din activitatea in curs de desfașurare a proiectului Synthetic Memories pentru a ajuta oamenii sa-și recupereze amintirile pierdute prin transformarea lor in fotografii de memorie, scrie…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

O „eroare” a permis clientilor unei banci sa retraga de la bancomate mai multi bani decat aveau

09:06, 20.03.2024 - Cea mai mare banca din Etiopia incearca sa recupereze sumele pierdute dupa ce o problema tehnica a permis clientilor sa retraga mai multi bani decat aveau in conturile lor, potrivit SkyNews. Banca Comerciala a Etiopiei a pierdut peste 2,4 miliarde de birr etiopieni, adica aproximativ 32 de milioane…

In ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Care este secretul

07:50, 19.03.2024 - Specialiștii au dezvaluit in ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Acest truc simplu te va ajuta sa pierzi in greutate și sa ai silueta mult visata. Pare greu de crezut, dar studiile au aratat ca momentul in care alegi sa servești cafeaua este extrem de important.…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Cercetatorii au documentat cea mai lunga calatorie a unui lup pe teritoriul Europei, din Germania in Catalonia

15:20, 20.02.2024 - Oamenii de stiinta au localizat excremente ale unui lup cenusiu nascut in Germania, care a traversat trei tari pentru a ajunge in nord-estul Spaniei, efectuand astfel cea mai lunga calatorie documentata vreodata a unui exemplar din aceasta specie, a precizat luni Universitatea Autonoma din Barcelona…

Studiu: Lupii mutanți din Cernobil par sa fi dezvoltat o rezistența la cancer. Cum ajuta descoperirea lupta impotriva maladiei secolului

15:46, 10.02.2024 - Lupii mutanti care umbla pe strazile pustii din Cernobil par sa fi dezvoltat rezistenta la cancer - ceea ce creste sperantele ca oamenii de stiinta vor descoperi in cele din urma cum pot sa lupte impotriva acestei boli la oameni, relateaza SkyNews, potrivit News.ro.In urma exploziei reactorului nuclear…

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…


Ce parere ai despre aceasta stire?