Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară crema la ceşti, un deliciu simplu de gătit

Publicat:

Crema de vanilie este simplu de facut, dar este foarte gustoasa si se poate servi in multe combinatii sau poate fi servita ca atare. Modul de preparare l-am luat din celebra carte de bucate a .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura de post cu crema de zahar ars. Desert delicios, simplu și rapid

00:05, 04.04.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci in perioada de post? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa, simpla și rapida de prajitura cu crema de zahar ars. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

E PRIMAVARA – Cerșetorii au (re)venit pe strazile din Baia Mare

17:10, 21.03.2024 - Daca e primavara, e cerșetorie pe strazile din Baia Mare. Și din ce in ce mai vizibila. O simpla oprire la locul de joaca din zona Vivo Mall iți arata cum funcționeaza treaba. Simplu. O femeie cu un copil in brațe cerșește printre mașini, in timp ce o alta sta pe banca și vede cați bani primește cerșetorul.…

Trucul prin care putem verifica de unde provin capșunele: Spania sau Maroc? Avertismentul autoritaților europene

15:01, 08.03.2024 - Intr-o incercare de a verifica proveniența capșunilor și de a asigura publicul ca alegerea lor este sigura, echipa telecinco.es a decis sa investigheze direct situația. Astfel, aceștia au mers la un magazin de fructe pentru a descoperi un truc simplu, dar eficient, care dezvaluie cu claritate originea…

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Un copil pur și simplu genial » Ashwath Kaushik a devenit cel mai tanar jucator care invinge la șah un mare maestru

14:40, 21.02.2024 - Ashwath Kaushik a stabilit recordul pentru cel mai tanar jucator de șah care caștiga impotriva unui oponent de nivelul grandmaster (mare maestru in romana). In varsta de 8 ani și 6 luni, micuțul strateg din Singapore l-a invins duminica pe polonezul Jacek Stopa (37 de ani). Partida de șah de la Burgdorfer…

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!


Ce parere ai despre aceasta stire?