Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară crema la ceşti, un deliciu simplu de gătit

Publicat:

Crema de vanilie este simplu de facut, dar este foarte gustoasa si se poate servi in multe combinatii sau poate fi servita ca atare. Modul de preparare l-am luat din celebra carte de bucate a .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prajitura de post cu crema de zahar ars. Desert delicios, simplu și rapid

00:05, 04.04.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci in perioada de post? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa, simpla și rapida de prajitura cu crema de zahar ars. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de supa crema de morcovi cu ricotta. Preparatul este simplu și delicios

09:10, 26.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești și nimic pare ca nu mai este pe placul tau, rețeta de mai jos te poate ajuta. Supa crema de morcovi și ricotta va aduce un gust unic pentru tine și iți va bucura panilele gustative. Se prepara simpla, astfel ca nu ai nevoie de multe cunoștințe in bucatarie.

Pensia pe care o va lua un roman, in functie de salariul pe care il are. Calculul simplu pe care trebuie sa-l faca

20:45, 04.03.2024 - In randurile de mai jos vom explica pensia pe care o va lua un roman, in functie de salariul pe care il are. Exista un calcul simplu pe care trebuie sa-l faca orice angajat. Iata ce a transmis analistul economic Adrian Negrescu cu privire la acest aspect!

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Topul celor mai populare beneficii primite de angajații din Romania. Elena Pap, Up Group: Oamenii și-au revizuit prioritațile și acum cauta mai mult decat un simplu salariu

06:35, 27.02.2024 - Intr-o economie in care salariul reprezinta in continuare cel mai important criteriu in alegerea unui loc de munca, beneficiile extrasalariale pot face o diferența majora in retenția angajaților. Romanii sunt tot mai atenți in perioada aceasta la...

Rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz. Desertul rapid și simplu pe care nimeni nu il poate refuza

19:20, 17.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata cum se prepara rețeta de chec cu mere și fulgi de ovaz!

Burduja nu se teme de contracandidații sai la Primaria Capitalei: Sunt convins ca ii bat mar si pe Firea si pe Nicusor Dan

22:05, 14.02.2024 - ”Cred ca Bucurestiul nu mai are timp de pierdut (..) sunt probleme urgente, sunt milioane de bucuresteni care asteapta altceva, sunt sute de mii de bucuresteni care stau in frig si nu au apa calda. (..) Sunt hotarat sa muncesc pana pic jos, ca sa las ceva in urma mea”, a afirmat, miercuri seara, Sebastian…

Pește cu roșii și usturoi la cuptor, un preparat simplu și sanatos. Cat trebuie gatit ca sa fie suculent

12:45, 08.02.2024 - Este un preparat delicios și foarte sanatos. Peștele cu roșii și usturoi la cuptor este o rețeta simpla și rapida. Este atat de ușor de facut: nu trebuie decat sa așezi ingredientele in tava și sa pui la cuptor.


Ce parere ai despre aceasta stire?