Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea

Publicat:

Pastrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține caldura potrivita.Ar trebui sa folosiți lichid cat sa acopere carnea, iar suprafața trebuie sa se onduleze, nu sa faca bule. Pentru o aroma foarte buna, asezonați lichidul de scufundare cu legume aromate, cum ar fi morcovul taiat felii, țelina, ceapa, un cațel de usturoi zdrobit și cateva ierburi și condimente, cum ar fi cimbru și boabe de piper. Aveți grija sa gatiți gaina doar pana cand centrul nu mai este roz.Carnea poate fierbe greu daca nu este frageda. Cea de gaina necesita mai mult timp de…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Cat trebuie fiarta carnea de rața ca sa iasa frageda și gustoasa. Așa va ieși senzaționala

20:35, 13.04.2024 - Carnea de rața este cu adevarat o delicatesa, daca este gatita corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, insa, cat trebuie lasata la fiert, pentru ca preparatul nostru sa fie unul ca la carte. Daca ții cont de timpul exact, se va topi in gura la propriu. Cum se fierbe corect […]…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Ce sa pui in apa in care fierbi pastele pentru a nu se lipi. Nu este vorba despre ulei! Ingredientul secreta ofera si o aroma speciala

00:11, 16.03.2024 - Pastele sunt unul dintre cele mai iubite preparate, pentru care multe gospodine opteaza atunci cand vor sa gateasca ceva special. Puține sunt, insa, cele care știu sa le pregateasca exact ca la carte. Este foarte important sa adaugam un ingredient-minune in apa in care le fierbem, astfel incat sa nu…

Otrava din farfurie. Ingredientul banal pe care il pui in mancare fara sa știi cat de toxic este

15:51, 24.02.2024 - Potrivit unui studiu in cadrul caruia s-au analizat 71 sortimente de tomate in conserva (bulion, pasta de tomate, rosii pasate, tomate decojite, rosii taiate cuburi), 78% din bulionul si pasta de tomate analizate trebuie retrase de la comercializare, deoarece este realizat din concentrat de tomate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?