Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a fost prima noapte cu fetița acasă pentru Bianca Drăgușanu? Declarații EXCLUSIVE! ”L-am sunat pe Capatos”

Publicat:

Bianca Dragușanu și sunt, de la începutul saptamânii, fericiții parinți ai unei fetițe minunate, , pe care, joi, au dus-o acasa. Dar, așa cum se și întâmpla de obicei, bucuria de a avea un copil este, uneori, estompata de serile și nopțile grele din prima perioada de viața a bebelușului, una agitata, de adaptare.

&"Prima noapte a fost una dificila. Vai de mine, acum dorm în picioare&", ne-a spus Bianca Dragușanu, extrem de obosita, dar în aceeași masura, fericita. &"Pe la ora doua l-am sunat pe Capatos, pe vecinul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Acces Direct. O tanara mama nu poate sa iși vada fetița! Soțul a luat-o pe copila de trei ani și a plecat de acasa: „O sa ma omoare...” / VIDEO

16:55, 26.04.2024 - O tanara mama nu știe ce sa mai faca pentru a putea sa iși vada fetița. Soțul femeii nu a mai ținut cont de nimic, a luat-o pe copila de trei ani și a plecat de acasa. Barbatul ar fi facut alianța ca tatal Danielei.

Cat de greu atarna celebritatea lui Meme Stoica pe umerii fiicei sale! Teodora Stoica, declarații exclusive: " Eram pedepsita constant" / VIDEO

22:55, 23.04.2024 - Fiica lui Meme Stoica ne-a marturisit cat de greu atarna celebritatea tatalui sau pe umerii ei. Teodora vorbește despre pedepsele din copilarie și ne spune ce o deranja, dar și cum și-a "pacalit" parinții, care afla acum, de la noi.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!

Gheorghe Turda a ramas blocat in fosta casnicie! De ce nu iși poate reface artistul viața. Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Gheorghe Turda, confesiuni nemaifacute. Artistul vorbește despre viața personala și despre fosta soție, pe care o compara cu femeile care au urmat in viața lui. Cantarețul a ramas ancorat in fosta casnicie.

Tinu Vidaicu, declarații exclusive despre petrecerea unde a fost ucis un om. Soțul Roxanei Ionescu a fost DJ in acea seara

16:15, 12.02.2024 - Tinu Vidaicu a oferit declarații in exclusivitate despre petrecerea din Padina, unde un barbat a fost gasit injunghiat mortal in noaptea de 10 spre 11 februarie. Mai multe vedete printre care Alex Velea, Antonia, dar și DJ-ul au fost prezente la eveniment.


Ce parere ai despre aceasta stire?