Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul orădencei găsite decedată în propria locuință a fost arestat

Publicat:

Agresiunea care a dus la decesul femeii ar fi pornit de la o cearta. Dupa ce a comis crima, agresorul a furat de pe degetele victimei doua inele, dar și un telefon și un laptop.

„In data de 26.11.2018, pe fondul unei posibile divergente, inculpatul AB, in timp ce se afla in locuinta victimei XY din Oradea, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu corp contondent dur la nivelul capului, care au provocat fracturi viscerocraniu si care impreuna cu fracturile de la nivelul creierului si invelisurilor, produse prin caderea victimei, au dus la decesul acesteia.

Totodata, dupa ce inculpatul…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie și-a injunghiat mortal fiul, apoi a mințit poliția ca s-a sinucis

19:20, 01.05.2024 - O femeie, de 58 ani, din localitatea bihoreana Borozel, a fost reținuta marți seara, pentru 24 de ore, dupa ce și-a injunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 și a spus ca barbatul s-a sinucis. Potrivit ebihoreanul.ro, femeia a sunat la 112 marți, dupa ora 20, și a spus poliției ca fiul ei s-a injunghiat…

Crima de la Gradina Botanica. Este așteptata soluția instanței: Ucigașul cere pedeapsa redusa!

11:50, 26.04.2024 - Criminalul a declarat in fața instanței ca ii pare rau, nu știe ce a facut in acel moment și ca o va avea pe conștiința toata viața pe Melisa, tanara ucisa. El a cerut și schimbarea incadrarii din omor calificat in omor, ceea ce i-ar aduce o pedeapsa redusa. Dezvaluiri ȘOC dupa crima din Gradina Botanica,…

Ce spun vecinii de criminalul din București, care a ucis-o pe administratora blocului in care locuia. Oamenii sunt ingroziți: ”De asta ramanem socati”

21:55, 29.03.2024 - Crima din București a ingrozit o țara intreaga. Un barbat a ucis-o pe administratora blpcului in care locuia, iar motivul a fost halucinant! Atat criminalul, cat și administratora locuiau de foarte mulți ani acolo, astfel ca amandoi erau cunoscuți de vecini. Iata ce spun aceștia despre criminal!

Procurorii inchid din nou dosarul pacientei disparute, descoperita moarta dupa 6 zile in boscheții din curtea Spitalului Obregia. „Nimeni nu e vinovat de moartea ei”

07:01, 04.03.2024 - Pe 2 august 2018, Victoria Trandafirescu a disparut din Sectia XI a Spitalului Obregia din Bucuresti. Cautata, zile la rand, de rude, politie si de angajatii spitalului, pacienta de 63 de ani a fost gasita decedata pe 8 august, pe un teren viran din curtea spitalului. La cinci ani si jumatate de atunci,…

Incendiu cu cinci victime, dupa o explozie produsa la o locuința din cartierul buzoian Dorobanți VIDEO

18:55, 25.02.2024 - Pompierii buzoieni au intervenit, duminica, pentru stingerea unui incendiu de proporții, soldat cu cinci victime, patru adulți și un copil. Vecinii au auzit și o explozie, cel mai probabil de la o butelie de aragaz.

Misteriosul deces al unei femei din Bacau – Ancheta poliției privind posibila crima

20:06, 08.02.2024 - Femeia de 64 de ani gasita fara suflare, cu urme de violența pe corp, in locuința din comuna Balcani, anunța ProTV. O ancheta intensiva a fost demarata in județul Bacau dupa descoperirea macabra a unei femei in varsta de 64 de ani, gasita fara viața in propria locuința. Polițiștii care au intervenit…


Ce parere ai despre aceasta stire?