Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă în Ferentari. Un bărbat a fost înjunghiat sub privirile fiului său

Publicat:

Un barbat din Ferentari a fost injunghiat mortal, luni noapte, sub privirile fiului sau in varsta de numai 3 ani. Scandalul a pornit din cauza unei banci din fata blocului. Cel care l-a omorat este recidivist, el a fost retinut si dus la audieri.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Crima neașteptata in Mehedinti! Un baiat de 19 ani si-a injunghiat rivalul in dragoste, de 21 de ani / FOTO

17:15, 12.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Mehedinți! Din dragoste, un tanar in varsta de 19 ani și-a injunghiat cu sange rece rivalul, un barbat in varsta de 21 de ani. Motivul: amandoi amandoi iubeau aceeasi fata.

Un barbat a fost omorat la o petrecere cu vedete din Romania. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

14:40, 11.02.2024 - O petrecere cu vedete, la care au participa și Alina Eremia și Alex Velea, s-a incheiat cu o tragedie. Totul s-a petrecut intr-un hotel din zona Padina, in Județul Dambovița, unde un barbat a fost omorat cu bestialitate. De la un scandal spontan, s-a ajuns la o crima. Crima suspecta in randul vedetelor…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

A injunghiat un barbat, apoi, din arest la domiciliu, a revenit la el cu toporul: Inculpatul, condamnat pentru dubla tentativa de omor

10:20, 08.02.2024 - Un barbat de 56 de ani a fost condamnat pentru dubla tentativa de omor fiindu-i stabilita pedeapsa de 16 ani de inchisoare, cu executare in penitenciar de tip inchis. Totodata, instanța a dispus incasarea din contul acestuia a cheltuielilor judiciare suportate de stat in suma de 13 820 lei.

Crima teribila la Dubasari: Un barbat și-a decapitat propria mama. Anterior, a fost cercetat pentru omorul tatalui sau

15:15, 31.01.2024 - O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost decapitata de catre propriul fiu, in urma unui conflict. Crima a avut loc ieri seara, in localitatea Marcauți, raionul Dubasari, la scurt timp dupa ce individul a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?