Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă în Ferentari. Un bărbat a fost înjunghiat sub privirile fiului său

Publicat:

Un barbat din Ferentari a fost injunghiat mortal, luni noapte, sub privirile fiului sau in varsta de numai 3 ani. Scandalul a pornit din cauza unei banci din fata blocului. Cel care l-a omorat este recidivist, el a fost retinut si dus la audieri.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Scene șocante in plina strada, in Capitala! Doua persoane s-au luat la bataie sub privirile ingrozite ale oamenilor

07:25, 03.05.2024 - Scandalul a avut loc in Sectorul 6, dupa o discuție aprinsa. Unul dintre barbați a incercat sa evite scandalul de proporții, insa celalalt individ a alergat dupa el și a inceput sa il loveasca cu salbaticie. In rafuiala celor doi a fost implicata, din greșeala, și o femeie. Bataie cu sabii și macete,…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Barbat injunghiat pe strada, langa București - Procurorii l-au lasat in libertate pe agresor

15:35, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București. Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați joi cu privire la faptul…

Atac sangeros in timpul slujbei: un dascal a fost injunghiat de un individ in biserica

07:00, 11.03.2024 - Dascalul unei biserici dintr-o localitate din Buzau a fost injunghiat in timpul slujbei de un barbat cu probleme psihice. Scandalul a pornit dupa ce dascalul l-a rugat pe individ sa iasa din biserica pentru ca facea galagie. Un incident grav s-a petrecut in localitatea Ploiești, din județul Buzau. Acolo…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?