Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creatorul jocului “Call of Duty”, angajat de experti militari americani ca sa isi imagineze “un razboi al viitorului”

Publicat:

, creatorul cunoscutului joc video “Call of Duty”,  a fost angajat de un grup de experti americani pentru a-si imagina cum ar arata un razboi al viitorului. Dave va coordona un grup de scriitori si producatori ce trebuie sa puna la punct detaliile unei conflagratii globale. a fost recrutat de think-tank-ul Atlantic [...] Creatorul jocului “Call of Duty”, angajat de experti militari americani ca sa isi imagineze “un razboi al viitorului

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militari filipinezi și americani incep luni exerciții comune in Marea Chinei de Sud

08:30, 22.04.2024 - Aproape 17.000 de soldați filipinezi și americani incep luni un exercițiu de antrenament comun de trei saptamani, care implica exerciții maritime in Marea Chinei de Sud, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

„Gardienii euro”, la remorca bancherilor americani?

15:30, 18.04.2024 - Banca Centrala Europeana nu poate ignora complet dinamica inflației și politica monetara din SUA atunci cand iși traseaza propria cale, a declarat Bostjan Vasle, membru al Consiliului guvernatorilor. Un mod voalat de a spune ca bancherii centrali europeni trebuie sa țina cont de puterea „colegilor”…

Ce face acum Reznikov, fostul ministru ucrainean al Apararii in al carui mandat instituția a fost vizata de un scandal de corupție, in plin razboi

20:05, 14.04.2024 - Oleksii Reznikov, fostul ministru al apararii al Ucrainei demis de președintele ucrainean Volodimir Zelenski in 2023, a devenit noul director al Programelor de Securitate și Aparare din cadrul think-tank-ului Institutul ucrainean al Viitorului, relateaza Ukrainska Pravda, citata de hotnews.ro .

Relațiile SUA-China: Discuții intre militari de rang inalt in Hawai

10:05, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 747. Moscova indeamna NATO sa nu mai nege trimiterea de militari in Ucraina

23:05, 10.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 747. Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, atrage atentia NATO ca nu are sens sa mai nege faptul trimiterii de militari ai Aliantei in Ucraina.

Razboi in Ucraina, ziua 741. Dezastru pentru armata germana: discuția "scursa" la ruși dezvaluie ca Marea Britanie are militari in Ucraina

00:05, 05.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 741. Scandalul scurgerii de informații din discuția ofițerilor germani de rang inalt continua sa produca valuri de șoc in Europa. Astfel, conversația arata ca soldați britanici s-ar afla deja pe teritoriul Ucrainei.

Cat de pregatita e Armata Romana in cazul unui razboi cu Rusia? Putem conta pe maximum 69.000 de militari combatanți.

15:46, 18.02.2024 - In cazul ipotetic in care Rusia ar ataca NATO și nu s-ar opri doar la un conflict in Ucraina, Armata Romana ar trebui sa mobilizeze cat mai mulți soldați. Cat de pregatita este Romania in cazului unui razboi comparativ cu celelalte armate europene.

„Trebuie sa ne pregatim de razboi”. Cum explica experții mesajul tulburator transmis de șefii militari din Europa

07:00, 12.02.2024 - Mesajul transmis zilele trecute de la mai mulți șefi militari europeni, inclusiv din Romania, legat de nevoia de ne pregati de razboi, a starnit controverse. Cum trebuie sa ințelegem acest mesaj și ce trebuie sa facem, au explicat pentru „Adevarul” Daniel David și Ovidiu Raețchi.


Ce parere ai despre aceasta stire?