Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cooperarea militară franco-britanică nu este amenințată de Brexit (ministru)

Publicat:

Ministrul francez al apararii, Jean-Yves Le Drian, a dat asigurari vineri ca votul britanic privind Brexitul nu va afecta cooperarea militara franco-britanica, exprimandu-și in același timp dorința pentru consolidarea apararii europene, relateaza AFP.

"Brexitul nu afecteaza cu nimic cooperarea extrem de puternica pe care o avem cu în domeniul apararii", le-a declarat Jean-Yves Le Drian jurnaliștilor în cursul unei deplasari la Aix-en-Provence (sud).

"Acest parteneriat exista și va continua sa existe. Ministrul britanic (Michael

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avioanele de lupta F-16 Block 70 sunt cea mai dramatica tranzactie militara a armatei bulgare

23:15, 07.05.2024 - Ministrul bulgar al Apararii, Atanas Zaprianov, a declarat ca primele avioane de vanatoare F-16 vor sosi in Bulgaria in 2025, iar piloti bulgari vor urma antrenamente in SUA, in aceasta toamna, conform Rador Radio Romania.

Acordul intre Guvernul Romaniei si cel al Coreei de Sud privind cooperarea in domeniul apararii, semnat de ministrul Tilvar la Seul

11:01, 23.04.2024 - ”Am semnat, astazi (marți - n.r.), la Seul, impreuna cu omologul meu coreean, Shin Wonsik, Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Coreea privind cooperarea in domeniul apararii, primul document de acest fel incheiat intre cele doua tari. Sunt convins ca acest acord va oferi o baza solida…

Luminița Odobescu, la reuniunea extraordinara a miniștrilor de externe din UE, pe tema situației din Orientul Mijlociu

00:26, 17.04.2024 - Ministrul de Externe Luminița Odobescu a participat marți,, prin video-conferința, la reuniunea extraordinara a miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale UE. Ministrul roman a subliniat importanța coordonarii cu SUA, Marea Britanie și partener

Rusia, suspectata ca a bruiat comunicatiile avionului folosit de ministrul britanic al apararii

19:16, 14.03.2024 - Rusia este banuita ca a bruiat semnalul satelit al avionului cu care ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, a revenit din Polonia in Marea Britanie, potrivit unei surse guvernamentale si unor jurnalisti care se aflau joi la bordul acestei aeronave oficiale, relateaza Reuters.

Ministrul roman al Apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de legatura”

10:35, 11.03.2024 - Ministrul roman al Apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 , ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul din țara vecina respecta statutul de neutralitate al țarii noastre.

Ministrul apararii, despre cooperarea militara cu R. Moldova: „Ii respectam statutul de neutralitate, dar avem elemente de cooperare”

21:15, 10.03.2024 - Ministrul apararii, Angel Tilvar, a declarat intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24, ca exista o cooperare stransa militara intre Romania și Republica Moldova, dar ca guvernul roman respecta statutul de neutralitate al țarii vecine.

Ministrul german al apararii, dupa scandalul interceptarilor ruse: Vladimir Putin incearca sa „destabilizeze” Germania

20:20, 03.03.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, l-a acuzat duminica pe presedintele Vladimir Putin ca incearca sa "destabilizeze" Germania, in urma difuzarii de catre presa din Rusia a unei convorbiri confidentiale interceptate intre ofiteri germani cu privire la livrari de arme in Ucraina, informeaza…

Interceptarea ofiterilor germani. Boris Pistorius il acuza pe Putin

19:35, 03.03.2024 - UPDATE Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, l-a acuzat duminica pe presedintele Vladimir Putin ca incearca sa „destabilizeze” Germania, in urma difuzarii convorbirii confidentiale interceptate intre ofiteri germani cu privire la livrari de arme in Ucraina, relateaza AFP si DPA. „Este vorba…


Ce parere ai despre aceasta stire?