Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COMPLETAREA NORMEI DIDACTICE Marți, 12 martie, sunt soluționate în ședință de repartizare cererile profesorilor

Publicat:
COMPLETAREA NORMEI DIDACTICE Marți, 12 martie, sunt soluționate în ședință de repartizare cererile profesorilor

Marți, 12 martie, cererile profesorilor titulari pentru completarea normei didactice pe perioada determinata/ nedeterminata, respectiv cererile cadrelor didactice debutante sunt soluționate in ședința de repartizare, .... The post COMPLETAREA NORMEI DIDACTICE Marți, 12 martie, sunt soluționate in ședința de repartizare cererile profesorilor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SALARIILE PROFESORILOR Salariul mediu net in Invațamant a crescut cu 35% in ianuarie 2024, fața de aceeași luna din anul trecut

12:50, 17.03.2024 - Media creșterilor caștigurilor salariale nete in Invațamant, in perioada ianuarie 2023-ianuarie 2024 a fost de 35,3%, ... The post SALARIILE PROFESORILOR Salariul mediu net in Invațamant a crescut cu 35% in ianuarie 2024, fața de aceeași luna din anul trecut first appeared on Informatia Zilei .

ȘEDINȚA SPIRITUALA Ziua spirituala a preoților din Dieceza Romano- Catolica de Satu Mare

12:06, 16.03.2024 - Preoții Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare participa lunar la cite o zi spirituala destinata special slujitorilor altarului. Ziua spirituala a lunii martie a fost ținuta de palugarul camillian P. Gyorgy Alfred, in trei locații diferite: Satu Mare, Carei și Baia Mare. The post ȘEDINȚA SPIRITUALA Ziua…

REGULAMENT Ministerul Educației vrea sa delimiteze drepturile parinților și profesorilor

07:36, 16.03.2024 - Florian Lixandru, secretar de stat in Ministerul Educației, spune ca ministerul Educației lucreaza la proiectul de ordin cu privire la Regulamentul cadru de organizare și funcționare a unitaților de invațamant. The post REGULAMENT Ministerul Educației vrea sa delimiteze drepturile parinților și profesorilor…

SITUAȚIA PROFESORILOR Profesorii vor beneficia de alocația de hrana și de voucherul de vacanța

12:05, 04.03.2024 - Ordonanța de urgența nr. 10 din 22 februarie 2024, document publicat in Monitorul Oficial, stabilește ca indemnizația de hrana și voucherele de vacanța pentru angajații din Invațamant .... The post SITUAȚIA PROFESORILOR Profesorii vor beneficia de alocația de hrana și de voucherul de vacanța first appeared…

GRUP DE LUCRU Ședința la IȘJ pentru promovarea invațamantului profesional și dual

22:00, 21.02.2024 - In Sala multimedia a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare a avut loc ședința de lucru cu unitațile de invațamant de la filiera tehnologica. The post GRUP DE LUCRU Ședința la IȘJ pentru promovarea invațamantului profesional și dual first appeared on Informatia Zilei .

ȘEDINȚA LA CONSILIU JUDEȚEAN Consilierii judeteni au adoptat hotarari pentru proiecte europene  

14:45, 20.02.2024 - Luni, 19 februarie, consilierii judeteni satmareni au fost convocati pentru sedinta extraordinara in sistem online. The post ȘEDINȚA LA CONSILIU JUDEȚEAN Consilierii judeteni au adoptat hotarari pentru proiecte europene   first appeared on Informatia Zilei .

ȘEDINȚA LA CONSILIU LOCAL Primaria Satu Mare preia personalul medico-sanitar din unitațile de invațamant

16:55, 14.02.2024 - Marti, 13 februarie, consilierii municipali satmareni au participat la o sedinta extraordinara in format on-line. The post ȘEDINȚA LA CONSILIU LOCAL Primaria Satu Mare preia personalul medico-sanitar din unitațile de invațamant first appeared on Informatia Zilei .

ȘEDINȚA DE GUVERN Premierul Marcel Ciolacu a prezentat prioritațile Executivului

14:00, 08.02.2024 - Joi, 8 februarie, premierul Marcel Ciolacu a prezentat prioritațile Guvernului.  The post ȘEDINȚA DE GUVERN Premierul Marcel Ciolacu a prezentat prioritațile Executivului first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?