Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu de ploi în Bulgaria. MAE a lansat o avertizare de călătorie

Publicat:

se anunța o zi grea din punct de vedere meteorologic. Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie din aceasta țara a emis o avertizare cod portocaliu de ploi abundente și descarcari electrice.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare de inundatii pentru 9 județe, pana vineri dimineața

12:25, 09.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de viituri, valabila pana vineri dimineata pe rauri din zece bazine hidrografice, potrivit Agerpres.

Avertizare meteo de fenomene periculoase: ANM a emis Cod portocaliu de grindina, averse torentiale si vant puternic in 3 județe

16:20, 06.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis luni dupa-amiaza o atentionare nowcasting Cod portocaliu de grindina, averse torentiale si vant puternic in localitati din judetele Botosani, Suceava si Iasi, conform Agerpres.

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Cod galben de inundații pentru raurile din Dobrogea, pana la miezul nopții/ Cod portocaliu emis pentru raul Topolog

12:36, 18.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, atentionari cod galben si cod portocaliu de viituri, valabile pana la miezul nopții, pentru raurile din Constanța și Tulcea. Pana la ora 17:00 este in vigoare codul portocaliu pe raul Topolog (județele Tulcea și Constanța), iar pana…

Toata Romania, sub avertizare de cod galben și cod portocaliu de vant puternic și vijelii

21:50, 01.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de vant si vijelii, care vor afecta, incepand de luni seara, treptat, intreaga tara. Astfel, pentru intervalul 1 aprilie, ora 20:00 – 2 aprilie, ora 8:00, a fost publicata o atentionare Cod galben potrivit…

Județul Cluj sub avertizare Cod galben de vreme rea, urmat de un Cod portocaliu

11:25, 01.04.2024 - Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis doua avertizari meteo Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea. Prima avertizare meteo ANM Cod galben este valabila in intervalul 1 aprilie, ora 20:00 – 2 aprilie, ora 08:00. In intervalul menționat vantul se va intensifica treptat…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?