Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clipe grele pentru Mara Bănică: "Trebuie să-mi operez copilaşul!" Vezi ce a păţit

Publicat:

a facut un anunt în aceasta seara la "" si anume ca fiul sau Dima va fi supus unei interventii chirurgicale.

Nimic nu este mai greu pentru o mama decât sa-si vada micutul suferind. Dima, fiul Marei are probleme cu polipii, motiv pentru care va trebui operat.

"Mâine îmi operez copilasul si merg cu el de dimineata. E o operatie de polipi. Nu e foarte grav, dar avem programate analizele astea si nu stiu la cât scap", a declarat mara Banica la "".

Dima a mai…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tina Duceac, clipe de panica intr-un metrou din București. Ce a pațit frumoasa actrița din Lia, de fața cu toata lumea

14:50, 22.04.2024 - Tina Duceac, tanara actrița din Lia - Soția soțului meu, a fost protagonista unui moment ingrijorator la metrou. Frumoasa vedeta a povestit tot ce s-a intamplat pe rețelele sociale si a marturisit ca acesta este motivul pentru care sa mearga singura cu mijloacele de transport in comun.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Power Couple Romania, 14 februarie 2024. Cosmin Natanticu și Eliza au trecut prin clipe grele in bucatarie. Ce a pațit concurenta

21:15, 14.02.2024 - In cea de a șasea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A treia proba din aceasta saptamana i-a surprins pe concurenți intr-o noua ipostaza, și anume, intr-o bucatarie cu susul in jos. Iata cat de bine se coordoneaza partenerii cand... lumea lor este data…

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Clipe grele pentru Carmen Tanase. Ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare: ”Tare dor o sa ne fie” / FOTO

13:55, 05.02.2024 - Carmen Tanase trece prin momente dificile in aceasta perioada. Actrița a suferit o mare pierdere, patrupedul sau, Obama, a murit. Pe rețelele de socializare a fost postata o imagine cu acesta, alaturi de cateva cuvinte deosebite, fiind menționat și faptul ca ii va fi simțita lipsa.


Ce parere ai despre aceasta stire?