Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciclism: Chris Froome a părăsit discret spitalul din Saint-Etienne

Publicat:

Ciclistul britanic a parasit discret, joi, spitalul din Saint-Etienne, în care a fost internat la 12 iunie dupa un accident grav suferit în competitie, relateaza AFP, conform News.ro.
Froome a plecat dupa-amiaza din spital. El a fost transferat la un centru de recuperare adaptat sportivilor de nivel înalt.

Ciclistul în vârsta de 34 de ani a suferit mai multe fracturi, la femurul drept, cotul drept si la coaste, în timp ce concura în Criterium du Dauphine.
Britanicul va rata în acest an prezența la Turul Franței - va avea…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Danezul Jonas Vingegaard a parasit spitalul din Spania unde a fost operat

19:15, 16.04.2024 - Ciclistul danez Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) a parasit marti spitalul din orasul Vitoria, din nordul Spaniei, la 12 zile dupa ce a suferit multiple rani intr-un accident suferit in Turul Tarii Bascilor, scrie Xinhua, potrivit Agerpres.

Ciclism: Vlad Dascalu, la startul primei etape a Cupei Mondiale de mountain bike

12:40, 12.04.2024 - Ciclistul roman Vlad Dascalu (Trek Factory Racing XC / CS Dinamo Bucuresti), care a inceput sezonul cu cateva succese in cursele europene de mountain bike, va lua startul in acest weekend la prima etapa a Cupei Mondiale de MTB XCO / XCC, de la Mairipora (Brazilia).

Columbianul Nairo Quintana (Movistar), victima unei rupturi de ligamente la bratul drept

10:26, 05.04.2024 - Ciclistul columbian Nairo Quintana (Movistar) a suferit o ruptura de ligamente la bratul drept, motiv pentru care nu va fi prezent la Turul Alpilor, iar participarea sa la Giro d'Italia, pe 4 mai, este pusa sub semnul intrebarii, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Ciclism – mountain bike. Inca o victorie la inceput de sezon pentru suceveanul Vlad Dascalu

10:06, 04.03.2024 - Ciclistul falticenean Vlad Dascalu a castigat cursa BTT XCO de Melgaco, la cross-country olimpic, prima etapa din Cupa Portugaliei la mountain bike, desfasurata la sfarșitul saptamanii trecute. Dascalu (Team Trek – Pirelli) a fost cronometrat cu timpul de 01 h 20 min 16 sec, fiind urmat de portughezul…

L-ATI VAZUT? Pacient (cu probleme neuropsihice) internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța!

07:00, 01.03.2024 - Ieri seara - 29 februarie, in jurul orei 22.00, polițiștii din Buzau au fost sesizați prin apel 112 ca un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța.

Ciclism – mountain bike. Suceveanul Vlad Dascalu, aproape de podium la doua sa cursa din acest an

13:35, 26.02.2024 - Ciclistul sucevean Vlad Dascalu (Trek Factory Racing XC/CS Dinamo Bucuresti) s-a clasat pe locul al patrulea in cursa de mountain bike HC Shimano Super Cyp Massi Banyoles 2024, desfasurata la Banyoles (Spania). Dascalu a fost cronometrat cu timpul de 1 h 26 min 51 sec, podiumul fiind ocupat de francezi.…

Accidentare la piciorul drept pentru Acerbi de la Inter Milano, absența in meciul cu Atletico Madrid in Liga Campionilor

15:51, 13.02.2024 - Fundasul echipei Inter Milano, Francesco Acerbi, a suferit o accidentare la gamba dreapta si nu va putea juca in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid, din 20 februarie. Francesco Acerbi (36 de ani) a suferit o accidentare in timpul meciului de sambata dintre…

Egan Bernal nu are un obiectiv concret in Turul Columbiei

13:40, 05.02.2024 - Ciclistul columbian Egan Bernal, castigatorul Turului Frantei in 2019 si al Turului Italiei in 2021, ia startul marti cu echipa sa nationala in editia a patra a Turului Columbiei, dar nu si-a stabilit niciun obiectiv concret, transmite EFE, potrivit Agerpres.''Sunt super entuziasmat, este un motiv…


Ce parere ai despre aceasta stire?