Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai PENIBILE nunți. O mireasă a fost PRINSĂ cu SALAMUL în mână. Imagini INCENDIARE | GALERIE FOTO

Publicat:

1469190697 Fotografii știu la ce sa se aștepte atunci cand fotografiaza o nunta. Totuși, cateodata pot aparea incidente jenante sau șocante, ce trebuie surprinse de camera obligatoriu.

Potrivit site-ului boringz.com, la fel s-a întâmplat în cazul nunților din galeria foto de mai sus, unde fotografii au surprins momente penibile sau jenante.

Va invitam și noi sa vizionați unele dintre cele mai penibile momente de la nunți.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judetul Constanta: Atentie, soferi! Accident rutier pe DN 22, intre localitatile Tariverde si Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

13:00, 26.04.2024 - Atentie, soferi Pe drumul care leaga Constanta de Tulcea, DN 22, a avut loc un accident rutier.Acest accident a avut loc intre localitatile Tariverde si Mihai Viteazul din judetul Constanta.Fotografii de la accident le puteti vedea in galeria foto a materialului.Citeste si:Condamnare definitiva pentru…

Momente de groaza, la inalțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vant – VIDEO

15:20, 29.03.2024 - Mai multe persoane au trecut printr-o experiența pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodata. Sau, cel puțin, nu prea curand. Au fost momente de groaza pentru mai mulți oameni aflați intr-o instalație de telescaun, care au fost surprinși de intețirea brusca a vantului. S-a intamplat in Alpii…

Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a calatorit peste 20 ore pentru a-i fi alaturi

16:45, 05.02.2024 - Alina de la Mireasa sezonul 5 și-a adus bebelușul acasa. A fost intampinata de mama sa, care i-a oferit o mulțime de sfaturi. In tot acest timp, soția lui Valentin și-a sorbit din priviri pruncul.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?