Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai eficiente remedii naturale pentru indigestie

Publicat:

Dat fiind faptul ca abia trecem de sarbatorile Pascale, indigestia nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Iata care sunt cele mai bune remedii naturale, dupa cum au fost surprinse de catre cei de la Cosmopolitan.
Pentru dureri de stomac
Bea 3-4 cani de ceai de musetel - calmeaza stomacul iritat, imbunatateste digestia - sau ceai de menta (evita-l daca indigestia este asociata cu refluxul gastro-esofagian). De asemenea, este recomandata o lingurita de chimen pe zi, ceai de ghimbir cu putina miere sau ardeiul iute.

Citeste si: Sfaturi pentru o digestie mai buna
 

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adio, insomnii! Alimentele recomandate pentru un somn odihnitor

21:06, 28.04.2024 - Mare parte din calitatea vieții somnului nostru este alimentata in de alimentele și bauturile pe care le consumam seara. Mai jos iți prezentam ce este recomandat sa facem, sau nu, inainte de a ne pune la somn. Alimentele care trebuie excluse inainte de somnNutriția și odihna sunt strict legate, așa…

Remedii naturale pentru a scapa de ploșnițele de pat. Soluții casnice eficiente

15:30, 28.03.2024 - Plosnitele de pat sunt insecte invazive mici si plate, a caror unica sursa de hrana este sangele persoanelor si animalelor care dorm in pat. Aceste insecte dezgustatoare au o culoare rosie-maronie si o lungime cuprinsa intre 1 si 7 mm. Desi depind de sange pentru a se mentine in viata, ele pot rezista…

Trandafirii – sfaturi pentru plantare, ingrijire și inmulțire

11:30, 27.03.2024 - Admirat și intens cultivat, trandafirul ramane un etalon al frumuseții și eleganței, incantandu-ne cu petalele sale delicate și parfumul imbietor. In gradini romantice sau spații urbane, trandafirii aduc un farmec aparte, oriunde ar fi plantați. Cu toate acestea, pentru cei mai puțin experimentați in…

Cele mai bune șapte alimente fermentate recomandate de nutriționiști

15:20, 29.02.2024 - Alimentele fermentate continua sa atraga atenția pentru beneficiile lor pentru sanatate, deoarece sunt bogate in antioxidanți și au efecte antiinflamatorii. Maxine Yeung, dietetician și antrenor de sanatate și wellness, explica, pe Yahoo Life, ce sunt mai exact aceste alimente.

Cum sa mananci painea fara sa te ingrași. Sfaturi care te pot ajuta

15:20, 27.02.2024 - Știm cu toții ca painea, cartofii, pastele, orezul fac parte din categoria alimentelor “cu greutate” pe care trebuie sa le introducem cu masura in alimentație noastra.Alimentele care conțin amidon sunt painea, cartofii orezul, și iata o modalitate de a le pregati astfel incat sa nu ingrașe, cu mențiunea…

Remedii naturale pentru a scapa de stranut. Sunt simple și eficiente

01:20, 22.02.2024 - Stranutul este un reflex involuntar al corpului care are loc atunci cand nasul este iritat sau cand o substanța iritanta sau straina intra in caile respiratorii superioare. Pentru a scapa de el exista cateva remedii simple la care sa apelezi.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Ce reguli trebuie sa respecți pentru prajirea corecta a alimentelor. Sfaturi simple pentru gospodine

10:25, 10.02.2024 - O mulțime de gospodine folosesc prajirea pentru a prepara ingredientele pentru cina. Alimentele se pregatesc intr-un mod foarte simplu, dar este nevoie sa respecți anumite trucuri simple, ce vor face ca rezultatul sa fie unul delicios.


Ce parere ai despre aceasta stire?