Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai mare GREȘEALĂ pe care o fac toți românii atunci când prajesc cartofi!

Publicat:

Alimentele bogate în amidon preparate la temperaturi foarte înalte pentru o perioada lunga de timp, precum cartofii prajiți intens, pot crește riscul de cancer în cazul persoanelor care le consuma în mod frecvent, au anunțat luni

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

Cum alegem crenvurștii cei mai sanatoși? Detaliile la care trebuie sa fim atenți: „Este cea mai mare greșeala!”

12:20, 11.04.2024 - Romanii nu mai pun mare preț pe alimentația sanatoasa, așa ca aleg sa cumpere produse din supermarketuri care conțin mulți coloranți sau conservanți. Este și cazul crenvurștilor, care sunt consumați extrem de des, mai ales la micul dejun. Experții in alimentație susțin ca exista anumite detalii la care…

Cate oua ai voie sa mananci zilnic, de fapt. Ce greșeala fac unii oameni

08:15, 03.04.2024 - Ouale sunt printre alimentele preferate ale romanilor, nelipsite din alimentația acestora. Majoritatea oamenilor consuma oua, insa puțini sunt cei care știu cate au voie, de fapt, astfel incat sa nu aiba probleme de sanatate. Cate poți manca, de fapt, in fiecare zi. Valorile nutritive ale oului Oul…

Ce mancau romanii in Postul Paștelui, in urma cu doua secole. Alimentele proveneau din zone indepartate ale lumii

14:05, 29.03.2024 - In urma cu doua secole, romanii din inalta societate mancau delicatese in Postul Paștelui. Alimentele se gaseau in pravaliile din centrul Bucureștiului, de unde romanii bogați, dar și cei de rand, puteau cumpara caviar de Dunare.

Scumpiri tot mai mari la mancare, in Romania. Alimentele de baza ale caror prețuri s-au dublat in ultimii ani

10:20, 12.03.2024 - Romanii scot mai multi bani din buzunar pentru un cos de cumparaturi, de la un an la altul. Mai exact, in ultimii patru ani, multe produse de baza s-au scumpit simtitor. Preturile pentru unele sortimente din carne de porc si de pui s-au dublat.

Alimentele care devin toxice atunci cand le pui in frigider. Foarte mulți romani fac aceasta greșeala, din pacate

19:40, 10.03.2024 - Mulți romani obișnuiesc sa pastreze aceste alimente la temperaturi scazute, fara sa știe ca le fac mai mult rau decat bine. Antrenorul Salak Hunor a dezvaluit care sunt produsele alimentare care devin toxice in momentul in care sunt depozitate la frigider. Nu mai proceda astfel! Alimentele care ne fac…

Marcel Ciolacu spune direct: Romanii ar fi platit 1.100 de lei pe luna in plus la facturi, daca nu se plafonau

15:06, 26.02.2024 - Peste 1.100 de lei ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze și alimentele de baza, afirma premierul Marcel Ciolacu. „Peste 1.100 de lei in fiecare luna! Atat ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze…

Florin Barbu: Nu doresc sa elimin de pe piata alimentele ieftine. Romanii sa aiba acces la produse de calitate, la preturi corecte

18:30, 20.02.2024 - Ministrul Agriculturii considera ca cei de la Consiliul Concurentei trebuie sa analizeze de ce produsele producatorilor romani sunt ofertate de marile lanturi comerciale la preturi necompetitive, in raport cu produsele marca proprie ale retelei comerciale.


Ce parere ai despre aceasta stire?