Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se va întâmpla când va muri Regina Elisabeta. Care este CODUL SECRET prin care se anunţă decesul

Publicat:

a II-a, 90 de ani, a urcat pe tron la 6 februarie 1952. Este cel mai longeviv monarh din lume, iar în istoria are cea mai lunga domnie, depașind-o pe regina Victoria la 9 septembrie 2015. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cand lunga domnie devine blestem: Regina Elisabeta a II-a lasa o moștenire imposibila

02:41, 08.05.2024 - In timp ce o mare parte a Marii Britanii și a lumii așteapta cu sufletul la gura tratamentul pentru cancer al Regelui Charles, este normal ca mulți sa priveasca inapoi la perioada in care mama sa a fost pe tron cu un amestec de nostalgie și regret, scrie TIME.

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

Volodimir Zelenski anunța pierderea razboiului: Se va intampla din cauza ajutorului SUA care e blocat in Congres

20:10, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Reacția lui Volodimir Zelenski, dupa ce Vladimir Putin a caștigat al cincilea mandat la Kremlin: ”E bolnav de putere”

08:35, 18.03.2024 - Volodimir Zelenski a avut o reacție dura dupa ce Vladimir Putin și-a adjudecat cel de-al cincilea mandat in fruntea Kremlinului cu peste 87% dintre voturi. Președintele urcrainean a declarat ca Putin vrea sa conduca pentru totdeauna și ca alegerile din Rusia au fost o imitație ilegitima. Reacția lui…

Regele Norvegiei, probleme serioase

18:45, 02.03.2024 - Regelui Harald al Norvegiei, spitalizat in Malaezia din cauza unei infectii, i s-a montat sambata un stimulator cardiac din cauza batailor slabe ale inimii, a anuntat Palatul Regal. ”Decizia a fost luata in aceasta dimineata, iar montarea a decurs cu succes”, a precizat palatul intr-un comunicat, citat…

Americanii scriu ca Simona Halep va castiga la TAS și au dezvaluit detaliul secret care schimba toata ancheta

21:25, 22.02.2024 - Simona Halep a fost audiata la TAS in 7-9 februarie și acum așteapta verdictul judecatorilor tribunalului sportiv.Americanii au identificat detaliul care anunța victoria pentru Simona Halep la TAS. Specialistii de la tennisupdate.com au identificat un detaliu care poate anunța victoria Simonei la TAS…

Ce cod secret va fi folosit cand va fi anunțata moartea regelui Charles al III-lea. Ce se va intampla in Regat in cazul in care monarhul ar deceda

07:55, 13.02.2024 - Charles al III-lea al Marii Britanii a primit, recent, un diagnostic dur: cancer. Ziua in care monarhul se va stinge din viața este una atent planuita. Pregatirile pentru decesul suveranului ar fi inceput insa la scurt timp dupa moartea reginei Elisabeta a II-a.


Ce parere ai despre aceasta stire?