Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant în Arad! O mamă de 25 de ani și bebelușul nou-născut au murit la Maternitate. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de tragedie

Publicat:

Caz șocant in Arad. O mama de 25 de ani și bebelușul ei, nou-nascut, au murit in urma cu cateva ore la Maternitate. Femeia a nascut prin cezariana, iar mai apoi s-a stins din viața. Medicii au incercat sa o salveze, insa fara succes. Atat ea, cat și copilul au murit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.

Tragedie la Vasile Goldiș: un copil de 2 ani a murit in curtea casei

18:40, 20.03.2024 - O adevarata tragedie a avut loc astazi in localitatea Vasile Goldiș. Un copil de numai 2 ani a murit inecat intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei. „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor in varsta de 2 ani […] The…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Incident halucinant in Ploiești. O femeie, care tocmai a nascut, s-a intors la spital pentru a returna bebelușul altei mamei, dupa ce medicii i-au incurcat

20:40, 12.02.2024 - Un incident halucinant a avut loc, in urma cu puțin timp, in Ploiești. O femeie care nascuse recent s-a intors la spital, dupa ce medicii i-au incurcat bebelușul cu cel al altei femei. Aceasta i-a returnat copilul, iar acum are loc o ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?