Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant intr-o maternitate. A fost violata la cateva ore dupa ce a nascut. Ce a urmat e cumplit

Publicat:

O femeie a trait un adevarat coșmar într-o maternitate din India, dupa ce a nascut. Doctorii au internat-o peste noapte din cauza unei operații de cezariana cu probleme.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Academicianul Ioan Bolovan: „Sunt mandru ca m-am nascut pe plaiuri aradene și am urmat liceul in Arad”

08:10, 24.04.2024 - Una dintre personalitațile marcante cu care Aradul se mandrește este academicianul prof. univ. dr. Ioan Bolovan, unul dintre istoricii remarcabili ai Romaniei și probabil cel mai fervent cercetator și promotor al istoriei transilvanene, banațene și mai ales aradene. Decorat de Președintele Romaniei,…

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Șocant! Copila de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

11:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Adolescenta de 16 ani, violata de un fost primar! Barbatul a fost arestat preventiv: caz șocant la Botoșani

10:10, 05.04.2024 - Totul s-a intamplat la sfarșitul saptamanii trecute, cand fata a fost ademenita de fostul edil sa faca cumparaturile la magazinul din sat pe care el il deține. Fara sa se gandeasca la vreun pericol, tanara a mers acolo. In momentul in care a intrat in magazin, agresorul s-a și napustit asupra ei. Copil…

Caz șocant in Suceava! Un bebeluș nou nascut gasit mort in mașina de spalat a unei femei

22:25, 18.03.2024 - Un nou caz șocheaza Romania! O femeie in varsta de 32 de ani, din Suceava, și-a ascuns bebelușul nou nascut in mașina de spalat. Oamenii legii au descoperit trupul neinsuflețit al micuțului o zi mai tarziu.

Se plangea ca il doare capul, insa ce i-au gasit doctorii a fost nemaivazut. Alimentul nociv pe care l-a consumat des

21:35, 10.03.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani se plangea ca il doare capul continuu de o saptamana. Ce au descoperit doctorii la nivelul creierului sau a fost de-a dreptul șocant. Specialiștii au atras atenția cu privire la un aliment nociv pe care il consuma in fiecare dimineața: „Implicații directe asupra sanatații…

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?