Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cat vor costa benzina si motorina de la 1 ianuarie, dupa ce scade TVA si se scoate acciza la carburanti

Publicat:

De la 1 ianuarie 2016, potrivit noului votat de Parlament, TVA scade la 19% iar acciza de 7 centi pe litrul de carburanti este eliminata. Prin urmare, distribuitorii de carburanti isi ajusteaza si ei preturile. Potrivit calculelor unuia dintre marii distribuitori de pe piata locala, ieftinirile vor fi de circa 11%, reprezentand impactul noii cote de TVA si noului nivel de acciza. Toate calculele se fac raportand la pretul carburantilor de ieri, 29 iunie, dintr-o...

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Motorina continua sa se ieftineasca, iar benzina se scumpeste usor: Cat vor costa maine carburantii

12:45, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 6 bani, iar benzina - mai scumpa cu 3 banuți.

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Ieftiniri ușoare la pompa, dupa scumpirile in lant: Cat vor costa in weekend benzina și motorina

10:50, 23.02.2024 - ANRE a publicat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele trei zile Prin urmare, prețul benzinei ramane neschimbat, iar pentru un litru de motorina șoferii șoferii vor achita cu 7 bani mai puțin decat astazi.

Creștere neașteptata a prețurilor la carburanți: Cat costa benzina și motorina acum

17:06, 10.02.2024 - Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scumpit din nou azi și benzina și motorina, dupa o perioada de o saptamana și jumatate.Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, a afișat pe data de 8 februarie 2024 un preț al benzinei standard de 6,87 lei/litru, in timp ce prețul…


Ce parere ai despre aceasta stire?