Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât se fierbe lintea, de fapt. Aşa iese mâncarea cremoasă, multe gospodine nu ţin cont de detaliu

Publicat:
Cât se fierbe lintea, de fapt. Aşa iese mâncarea cremoasă, multe gospodine nu ţin cont de detaliu

Cat se fierbe lintea, de fapt. Exista atat de multe motive pentru a iubi lintea. Invața sa gatești linte perfect de fiecare data! Gustoasa, hranitoare și ușor de facut, lintea reprezinta o modalitate fantastica de a adauga proteine ​​la salate, garnituri și multe altele. Daca ești interesat sa adaugi mai multe alimente pe baza de […] The post Cat se fierbe lintea, de fapt. Asa iese mancarea cremoasa, multe gospodine nu tin cont de detaliu appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai ieftina reteta de paste. Sunt cremoase, gustoase si se fac cu bani putini

14:30, 07.05.2024 - Cu doar cateva ingrediente de baza poți prepara cea mai ieftina rețeta de paste. Rezultatul final va fi gustos, chiar daca prețul preparatului nu este unul scump. Mancarea va ieși, de asemenea, cremoasa. Rețeta Marcellei Hazan de paste cu sos de roșii Vrei sa prepari paste, insa fara a cheltui foarte…

Au aparut in lumina reflectoarelor copiii „secreți” ai Regelui Charles. Cum arata sora și fratele lui Harry și William, puțini știau acest detaliu surprinzator

11:35, 05.05.2024 - Copiii secreți ai Regelui Charles au ieșit, in sfarșit, in lumea publica. Puțini sunt cei care știu ca prinții Harry și William au un frate și o sora, pentru ca mereu au stat ascunși. Cum arata cei doi și unde au fost vazuți recent. Cine sunt frații vitregi ai prinților Harry și William O imagine […]…

Cum sa prajești peștele ca sa aiba o crusta crocanta și gustoasa. Ce sa pui neaparat in aluat, va avea un gust divin

10:25, 26.04.2024 - Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gatit intr-o mulțime de feluri. Printre favorite se numara cel prajit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa obții o crusta crocanta, afla ce trebuie sa pui in aluat. Ingredientul-minune…

Cu ce probleme se confrunta Nicu Covaci de la Phoenix dupa operația pe creier. Ovidiu Lipan Țandarica: ”Invața din nou!”. Primele fotografii dupa externare EXCLUSIV

20:25, 22.04.2024 - Marele instrumentist roman Nicu Covaci, care recent a implinit 77 de ani, a trecut cu bine peste operația pe creier, efectuata, luna trecuta, la o clinica din Timișoara. Ovidiu Lipan Țandarica ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, care este starea de sanatate a celebrului sau naș. Ii face…

Diferența dintre zaharul vanilat și zaharul vanilinat. Multe gospodine nu stiu care este mai bun, de fapt

14:26, 08.04.2024 - Zaharul vanilat și zaharul vanilinat se folosesc destul de des la prajituri, dar multe gospodine nu știu care este diferența intre cele doua. Denumirea lor aproape identica ne poate induce in eroare. Care este mai bun, de fapt? Diferența dintre zaharul vanilat și zaharul vanilinat Zaharul vanilat și…

Greșeala banala care iți contamineaza mancarea din bucatarie. Multe gospodine omit sa faca asta cand gatesc

21:05, 27.03.2024 - Multe gospodine nu sunt intotdeauna atente cand gatesc in bucatarie, mai ales daca se grabesc sa faca repede de mancare. Specialistul Alexandru Ciric a dezvaluit ce greșeala banala poate sa conduca la contaminarea preparatelor intr-un timp foarte scurt. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Greșeala ce…

Ce sa adaugi la final in mancarea de urzici. Ingredientul care o face fina și gustoasa, va ieși ca la bunica acasa

20:40, 24.03.2024 - Daca vrei sa o transformi intr-un deliciu ce iți va incanta familia și musafirii, trebuie doar sa adaugi un ingredient, la final, in mancarea de urzici. Acesta o face fina și gustoasa, exact ca la bunica acasa. Un alt vestitor al primaverii Nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii! Pe tarabele piețelor…

Diferența dintre parmezan și Parmigiano-Reggiano. Care este mai sanatos, puțini oameni știau acest detaliu

16:00, 14.03.2024 - Parmigiano-Reggiano este o branza tare, uscata, facuta din lapte de vaca (parțial) degresat. Are coaja aurie pal, iar la interior este de culoarea paiului, cu o aroma bogata și intensa, fiind pastrata cel puțin 2 ani la maturare. Mulți o incurca cu parmezanul. Care sunt diferențele intre cele doua sortimente,…


Ce parere ai despre aceasta stire?