Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Borcea nu a vrut să stea lângă Vica lui Piţurcă la circ

Publicat:

Fosta amanta a lui , (37 de ani), a fost surprinsa ieri de reporterii ziarului Libertatea, in timp ce asista la un spectacol la din Capitala impreuna cu Edan, fiul ei in varsta de 6 ani.

Sursa: foto : foto Gabriel Miron

La acelasi show au venit si fostul actionar al clubului Dinamo, , impreuna cu actuala lui sotie, Alina, si cu gemenii afaceristului din prima casatorie, cu Mihaela.

Conform unor surse din anturajul dinamovistului, acesta a evitat din rasputeri sa stea in apropierea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu langa Capitala: Ard anvelope și gunoi menajer

18:30, 20.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, sambata, pe camp, la ieșirea din Sintești spre Jilava. Pompierii precizeaza ca ard anvelope și gunoi menajer, iar suprafața afectata este estimata la 600 de metri patrați.

O fosta caștigatoare de la „Vocea Romaniei”, marturie dureroasa despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizanta. Cadrele medicale injurau, vorbeau foarte urat!”

19:05, 18.04.2024 - Cristina Balan, artista care in 2015 a caștigat marele trofeu la „Vocea Romaniei”, a povestit experiența traumatizanta pe care a trait-o in urma cu 10 ani, atunci cand a nascut intr-un spital din București. Artista are o poveste de viața impresionanta. Cantareața a nascut acum 10 ani, intr-un spital…

Vica Blochina, detalii despre coșmarul prin care a trecut, dupa ce fiul ei a decis sa se mute la Victor Pițurca: „Am eșuat ca mama”

08:55, 17.04.2024 - Vica Blochina a trecut prin momente greu de imaginat, dupa ce fiul ei, Edan, a decis sa se mute definitiv la Victor Pițurca, tatal sau. Fosta balerina a declarat in cadrul unei emisiuni online ca a „eșuat ca mama”.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina și-a deschis sufletul…

Destinația de langa București care ascunde un mare secret. Este unica in Romania, nu mulți știu de ea

21:35, 26.03.2024 - La mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina de Capitala, vei descoperi un loc cu totul special. Daca iți dorești sa uiți, macar pentru cateva momente, de agitația și problemele de zi cu zi, merita sa ajungi in destinația de langa București care ascunde un mare secret. Este unica in Romania, nu […]…

Vica Blochina, mai ‘tanara’ cu 10 ani. Ce intervenții estetice a facut vedeta și cați bani a platit

10:01, 21.02.2024 - Vica Blochina, in varsta de 48 de ani, a ajuns iar pe mana medicului estetician. Fosta amanta a lui Victor Pițurca vrea sa arate mai tanara cu orice preț, așa ca și-a facut cateva intervenții estetice la nivelul feței. Cați bani a scos din buzunar fosta balerina? Vica Blochina a apelat iar la intervenții…

Un arbore uriaș s-a prabușit intr-un parc din Capitala, langa locul de joaca. Nicușor Dan: „Se intampla”

18:30, 04.02.2024 - O adevarata tragedie ar fi putut avea loc, duminica, intr-un parc din Capitala, unde un arbore uriaș a cazut la pamant. Incidentul s-a petrecut in imediata apropiere a unui loc de joaca. Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, nu s-a aratat ingrijorat de situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?