Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blonda TUNATĂ cu care s-a afișat în mall Târgu Jiu i-a spus „ADIO”

Publicat:

A trecut prin atat de multe impacari si despartiri incat le-a pierdut si numarul, dar la asta nu se astepta nimeni. Cand totul parea ca merge ca pe roate intre ei, si iubita lui au ajuns la despartire, iar blondina a facut primele declaratii despre acest lucru.

Chiar daca pareau extrem de fericiti, ba mai mult decat atat, Cristina chiar a reusit sa se implice serios in familia manelistului si sa rezolve conflicte vechi. „Eu nu il mai accept asa. Ne-am despartit si este o despartire definitiva”, a declarat, in exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristina.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Imaginile pe care nepoata lui Nicolae Guța le-ar vrea șterse de pe internet! Cum arata blondina, de fapt!

23:45, 17.03.2024 - Spynews.ro va prezinta in exclusivitate imagini pe care nepoata lui Nicolae Guța, Sonia Ferrari, le-ar vrea șterse de pe internet. Cum arata blondina atunci cand crede ca nu o vede nimeni și cu ce probleme se confrunta.

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

EXCLUSIV. Nicolae Guța, reacție dura la adresa Narcisei Balaban, mama copilului sau! Manelistul a izbucnit dupa acuzațiile aduse de fosta partenera: ”Sa se interneze la Spitalul 9”

22:46, 13.03.2024 - E scandal mare intre Narcisa Balaban și Nicolae Guța. Cei doi foști parteneri iși arunca cuvinte dure, iar acum și manelistul vine cu reacția exclusiva pentru Spynews.ro, dupa ce mama copilului sau a facut acuzații la adresa lui. Ce ii transmite Nicolae Guța și ce spune cantarețul despre cea care i-a…

Nunta mare in familia lui Nicolae Guța! Cerere in casatorie surprinzatoare, cu un inel rar: ”Sunt doar 50 la numar in toata lumea”

10:11, 19.02.2024 - Se anunța nunta mare in familia lui Nicolae Guța, asta pentru ca nepoata sa, Sonia Ferrari, a fost ceruta de soție cu un inel extrem de rar. In exclusivitate pentru Spynews.ro, ea face declarații despre barbatul care i-a pus marea intrebare. Cine e el și cu se ocupa, dar și cum a cucerit-o. Ce spune…

Reacția lui Gabi Badalau dupa ce Bianca Dragușanu a aparut cu Auday Al-Ahmad: „Orice desparțire este grea, dureroasa sau neplacuta”

15:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau rupe tacerea și face primele declarații dupa ce s-a zis ca a inlocuit-o pe Bianca Dragușanu cu alta femeie, dar și dupa ce fosta prezentatoare de televiziune, care i-a fost iubita trei ani, apare acum cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au desparțit…


Ce parere ai despre aceasta stire?