Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Belgianul Evenepoel, liderul echipei Soudal Quick-Step în cursa Paris-Nisa

Publicat:
Belgianul Evenepoel, liderul echipei Soudal Quick-Step în cursa Paris-Nisa

Ciclistul belgian , campion mondial de contratimp si castigatorul in 2022, va fi liderul echipei Soudal Quick-Step in cursa pe etape Paris-Nisa, prevazuta intre 3 si 10 martie, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Evenepoel, care s-a impus deja in si la Figueira in acest an, va avea sustinerea unei echipe din care fac parte , , , , Ilan van Wilder si .

Principalul rival al belgianului se anunta slovenul , liderul echipei si invingatorul din 2022,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carlos Rodriguez, ciclistul spaniol, triumfa in Turul Romandiei, obținand cea mai importanta victorie a carierei

18:20, 28.04.2024 - Ciclistul spaniol Carlos Rodriguez (Ineos Grenadier) a castigat Turul Romandiei, cea mai importanta victorie din cariera sa, fiind urmat in clasamentul general final la 07 sec. de rusul Aleksandr Vlasov si la 09 sec. de germanul Florian Lipowitz, ambii de la Bora-Hansgrohe, informeaza L'Equipe.

Australianul Jai Hindley va concura si in 2025 pentru Bora-Hansgrohe

14:20, 25.04.2024 - Ciclistul australian Jai Hidnley a acceptat o prelungire de un an, pana in 2025, a contractului sau cu echipa germana Bora-Hansgrohe din primul esalon valoric mondial, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Evenepoel, operat la clavicula dupa accidentarea din Turul Tarii Bascilor

09:55, 08.04.2024 - Ciclistul belgian Remco Evenepoel, implicat intr-o cazatura colectiva violenta in etapa a patra a Turului Tarii Bascilor, a fost operat "fara complicatii" de o fractura la clavicula dreapta, a anuntat, duminica, echipa Soudal-Quick Step, citata de AFP, potrivit Agerpres.

Germanul Lennard Kamna, in stare stabila la terapie intensiva dupa ce a fost lovit de o masina

19:06, 04.04.2024 - Ciclistul german Lennard Kamna, lovit de o masina miercuri in timpul unui antrenament in Tenerife, a suferit mai multe rani, iar acum este "in stare stabila" la terapie intensiva si poate comunica, a anuntat joi echipa sa, Bora-Hansgrohe, citata de site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, potrivit Agerpres.

Accident infiorator in Turul Țarii Bascilor » 3 nume mari au abandonat. Vingegaard, cel mai grav, luat cu salvarea!

19:05, 04.04.2024 - Jonas Vingegaard, 27 de ani, considerat in aceasta primavara favorit la al 3-lea titlu consecutiv in Turul Franței, transportat cu ambulanța la spital dupa un grav accident petrecut joi in Turul Țarii Bascilor. # Noua rutieri au cazut, trei nume mari, Vingegaard, Primoz Roglic și Remco Evenepoel, au…

Belgianul Quinten Hermans (Alpecin) a castigat etapa a 3-a a Turului Tarii Bascilor

22:00, 03.04.2024 - Ciclistul belgian Quinten Hermans (Alpecin) a castigat miercuri, la sprint, etapa a 3-a a Turului Tarii Bascilor, care a avut loc pe distanta de 190,9 km, intre localitatile Espelette si Alsasua, potrivit Agerpres Hermans a fost cronometrat in 4:40:59, fiind urmat, cu acelasi timp, de italianul Edoardo…

Francezul Paul Lapeira (AG2R) a castigat etapa a 2-a a Turului Tarii Bascilor

20:56, 02.04.2024 - Ciclistul francez Paul Lapeira (Decathlon - AG2R La Mondiale) a castigat marti, la sprint, etapa a 2-a a Turului Tarii Bascilor, care a avut loc pe distanta de 160 km, intre localitatile Irun si Cambo-les-Bains, potrivit Agerpres. Lapeira a fost cronometrat in 3 h 42:28, el fiind urmat, cu acelasi…

Italianul Luca Mozzato (Arkea-B&B Hotels) a castigat cursa Bredene Koksijde

20:20, 15.03.2024 - Ciclistul italian Luca Mozzato (Arkea-B&B Hotels) a castigat vineri, la sprint, semiclasica Bredene-Koksijde, desfasurata intre localitatile belgiene cu aceste nume, pe distanta de 201,2 km, scrie AFP, potrivit Agerpres. Mozzato, castigator al cursei Binche-Chimay-Binche in octombrie anul trecut,…


Ce parere ai despre aceasta stire?