Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătaie cu cu sticle și topoare în centrul Bucureștiului, pe stradă! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! - Video

Publicat:

O bataie cu pietre, sticle, bate și topoare a avut loc vineri noapte spre sambata, in centrul Bucureștiului, pe strada, intre doua familii rivale. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Oradea se poate. La Cluj, nu! Vezi lanțul de pasaje subterane ale lui Bolojan care il scoate din minți pe orice șofer din Cluj-Napoca - VIDEO

12:10, 07.05.2024 - Atenție, șoferi din Cluj! Urmeaza imagini care va pot afecta emoțional!Daca sunteți șoferi și sunteți din Cluj, va sfatuiesc sa nu va uitați la imaginile video de la aceasta știre. Sunt imagini care va pot afecta emoțional! Și asta pentru ca daca ești clujean ești sigur la curent cu politica dusa de…

VIDEO – Imagini care va pot afecta emoțional din Ucraina: doi soldați sunt aruncați in aer de o mina antitanc

12:00, 26.04.2024 - Atenție, imagini deosebit de șocante din Ucraina: doi soldați sunt aruncați in aer de o mina antitanc –O filmare șocanta circula pe rețelele de socializare in aceste zile! Doi soldați care lupta in Ucraina sunt aruncați in aer de o mina antitanc, pe care incercau sa o dezamorseze.

VIDEO| Imagini care va pot afecta emoțional - Israelul a facut prapad in tabara de refugiați din Gaza

07:10, 17.04.2024 - Cel putin 13 persoane au fost ucise, inclusiv sapte copii, si peste 25 au fost ranite dupa ce un atac a vizat marti tabara de refugiati Al-Maghazi din centrul Gaza, potrivit oficialilor Spitalului Martirilor Al-Aqsa, informeaza News.ro.

Imagini care va pot afecta emoțional - Accident teribil pe șoselele din Romania / VIDEO

08:51, 13.03.2024 - Imagini tulburatoare surprinse de camera de bord a unei mașini. Un accident teribil, petrecut pe centura Avrigului (Sibiu) și soldat cu trei morți. Oamenii din mașina nu au avut nicio șansa. In imagini se poate vedea cum un camion lovește in plin o mașina și apoi cade in gol de pe pod. Atenție, urmeaza…

Bataie intre doua femei intr-un salon de infrumusețare din Tecuci. Scandalul a continuat pe strada

12:15, 07.03.2024 - Doua femei s-au batut intr-un salon de infrumusețare, scandalul continuand pe o strada din Tecuci (Galați). Scandalul a fost provocat de o plangere depusa de una dintre femei. Jandarmii au intervenit, iar una dintre femei s-a ales cu dosar penal.

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

VIDEO Bataie crunta intre doua bande rivale, la Botoșani. Scandalul a inceput de la o șicanare in trafic

17:35, 24.02.2024 - Doua bande rivale s-au batut in plina strada, la Botoșani. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a aplana conflictul. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!


Ce parere ai despre aceasta stire?