Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barack Obama s-a întâlnit cu familia jurnalistului Steven Sotloff, decapitat de Statul Islamic

Publicat:

Președintele american s-a intalnit joi in Florida cu familia jurnalistului americano-israelian , decapitat de gruparea (SI) in septembrie 2014, a anunțat , relateaza AFP.

, aflat la Miami într-o deplasare axata pe lupta împotriva schimbarilor climatice, s-a întâlnit cu parinții lui , Art și Shirley, precum și cu sora lui, Lauren.

Aceasta întâlnire i-a permis președintelui 'sa înțeleaga mai bine munca jurnalistului Steven și pasiunea acestuia…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barron Trump, fiul cel mai mic al lui Donald Trump, debut politic la 18 ani. A ales delegat al Floridei la Convenția Naționala Republicana

14:00, 09.05.2024 - Barron Trump, 18 ani, cel mai mic copil al fostului președinte american Donald Trump, a fost ales miercuri de Partidul Republican din Florida ca unul dintre delegații generali ai statului la Convenția Naționala Republicana, transmite The Guardian.Președintele republicanilor din Florida, Evan Power,…

Joe Biden, convins ca Donald Trump nu va accepta rezultatul alegerilor din SUA. „Nu este posibil sa-ti iubesti tara doar atunci cand castigi”

11:35, 09.05.2024 - Președintele american Joe Biden, care considera ca va caștiga un nou mandat la Casa Alba dupa alegerile prezidențiale din noiembrie, este convins ca rivalul sau, republicanul Donald Trump, „nu va accepta" rezultatul alegerilor, la fel cum a facut si in 2020, informeaza AFP, citata de Agerpres.„S-ar…

Președintele conservator al Poloniei s-a intalnit cu Donald Trump, la New York

12:20, 18.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters.

Trump solicita oprirea procesului pentru documentele clasificate. Ce a decis procurorul special Jack Smith

05:40, 15.03.2024 - Donald Trump a fost prezent joi intr-un tribunal, in Florida, unde a asistat la cererea avocatilor sai de abandonare a procedurilor in care este acuzat de o gestionare neglijenta a unor documente clasificate confidentiale la plecarea de la Casa Alba, relateaza AFP, citat de news.ro. Judecatoarea…

Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump: „Intoarceti-va si aduceti-ne pacea, domnule presedinte!”

15:35, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina, scrie news.ro .

„Aduceti-ne pacea, domnule presedinte”. Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump și i-a cerut sa revina la Casa Alba

13:41, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina.

Casa Alba: Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii

07:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Președintele SUA, Joe Biden, s-a intalnit cu soția și fiica lui Navalnii

23:35, 22.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse care a murit saptamana trecuta, pentru a-și exprima condoleanțe, a anunțat Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?