Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei! Două blonde stau de vorbă: - Și cu cine te-ai mai culcat în ultimul timp? - Păi, aseară, cu un culturist…

Publicat:

Pentru ca niciodata nu strica o portie serioasa de râs, iata bancul zilei!

Doua blonde stau de vorba:

- Și cu cine te-ai mai culcat în ultimul timp?

- Pai aseara cu un culturist

- Ooo! Și cum e fata un barbat așa plin de muschi?

- Eee… cum sa fie… ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare cu o cheița mica de tot.

O femeie vine acasa mai devreme si deschide usa de la dormitor. Iata ce s-a întâmplat dupa Bancul zilei: O blonda ajunge la o turma de oi si vorbeste cu ciobanul Care e legatura dintre o pana…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Ghicitoarea zilei: "Ce este plin de gauri, dar in același timp plin de apa?". Sigur nu știi raspunsul

20:55, 22.02.2024 - Este joi și ne aflam aproape de finalul unei noi saptamani. Pentru ca este weekend, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: "Cand nu e acasa, e un semn. Cand este acasa, e un sunet. Ce este?". Sigur nu știi raspunsul

20:25, 18.02.2024 - Este duminica și ne aflam in ultima zi a acestei saptamani. Pentru ca maine este luni și incepe o noua saptamana, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Ce fac doi fluturi cand se indragostesc?”. Nu mulți știu raspunsul

20:25, 14.02.2024 - Pentru aceasta zi speciala de Valentine’s Day ți-am pregatit cateva ghicitori care iți vor face seara mai buna. Iata ce intrebari interactive sa impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta!

Ghicitoarea zilei: „Ce este mai dulce decat mierea, mai amar decat coaja de lamaie și mai plin de iubire decat totul?”. Care este raspunsul

12:00, 13.02.2024 - Maine este Ziua Indragotiților, iar noi ți-am pregatit cateva ghicitori pe care sa le impartașești cu oamenii dragi ție in aceasta zi speciala. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Ce poate fi rupt, dar nu te poți atinge de el?”. Sigur nu știi raspunsul

12:10, 12.02.2024 - Așa cum te-am obișnuit, și in aceasta zi de luni, inceputul saptamanii, ți-am pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari distractive?

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Ghicitoarea zilei: „Ce este cea mai buna, cea mai scumpa, cea mai scurta și cea mai dulce?”. Care este raspunsul

14:35, 09.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?


Ce parere ai despre aceasta stire?