Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei! Două blonde stau de vorbă: - Și cu cine te-ai mai culcat în ultimul timp? - Păi, aseară, cu un culturist…

Publicat:

Pentru ca niciodata nu strica o portie serioasa de râs, iata bancul zilei!

Doua blonde stau de vorba:

- Și cu cine te-ai mai culcat în ultimul timp?

- Pai aseara cu un culturist

- Ooo! Și cum e fata un barbat așa plin de muschi?

- Eee… cum sa fie… ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare cu o cheița mica de tot.

O femeie vine acasa mai devreme si deschide usa de la dormitor. Iata ce s-a întâmplat dupa Bancul zilei: O blonda ajunge la o turma de oi si vorbeste cu ciobanul Care e legatura dintre o pana…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Unde se afla paharul ascuns? Afla raspunsul in mai puțin de 11 secunde! Doar 3% din populație a reușit sa treaca testul

07:41, 26.02.2024 - Puzzle-ul de astazi presupune gasirea unui obiect (pahar) ascuns in imaginea prezentata. Adevarata provocare este reprezentata de timpul scurt in care trebuie elucidat „misterul” - 11 secunde. Doar cei cu mintea agera și antrenata pot gasi rapid intrusul. Provocarea zilei: gasește paharul in 11 secunde!In…

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Ghicitoarea zilei: „Daca arunci o piatra in Marea Roșie, cum va fi aceasta?”. Sigur nu știi raspunsul

19:40, 16.02.2024 - Este vineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Ce poate in același timp: sa mearga, sa se opreasca și sa minta?” Nu mulți știu raspunsul

14:15, 10.02.2024 - Ghicitorile au, de regula, scopul de a starni curiozitatea oamenilor și de-ai scoate din zona de confort, in ceea ce privește gandirea, asta pentru ca, de obicei, primul raspuns care iți vine in minte nu este neaparat cel corect.

Ghicitoarea zilei: "Sunt plin de gauri, dar sunt puternic ca oțelul. Ce sunt eu?". Sigur nu știi raspunsul

18:45, 08.02.2024 - Este joi și ne aflam la finalull unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?


Ce parere ai despre aceasta stire?