Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion EVACUAT de urgenta, din cauza unui pachet suspect aflat sub scaunul unui pasager

Publicat:

Un avion al companiei aeriene a fost evacuat duminica seara pe O’Hare din Chicago, din cauza unui pachet suspect, ce s-a dovedit a fi o cutie de pizza, au anuntat autoritatile, citate de ABC News.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenințare cu bomba! Un avion a aterizat de urgența pe un aeroport din Romania / FOTO

10:10, 19.04.2024 - O alerta cu privire la o amenințare cu bomba a generat panica și agitație la Aeroportul Internațional din Timișoara, Romania. Un avion ce efectua un zbor charter din Polonia catre Egipt a fost nevoit sa aterizeze de urgența dupa ce a primit informații despre o posibila amenințare.

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…

Prima reacție a reprezentanților Ambasadei Rusiei din Romania, dupa ce ieri s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect amplasat in fața instituției

09:55, 17.03.2024 - Dupa ce ieri s-a dat alerta cu privire la un pachet suspect amplasat in fața Ambasadei Rusiei din Romania, reprezentanții instituției au avut o prima reacție. Aceștia au declarat ca incidentul a fost o ”incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Incendiu la o casa din Lița / Flacarile amenințau sa se extinda la alte trei locuințe

11:05, 13.03.2024 - Eveniment Incendiu la o casa din Lița / Flacarile amenințau sa se extinda la alte trei locuințe martie 13, 2024 11:01 Pompierii militari teleormaneni au fost solicitați in noaptea de marți spre miercuri, in jurul orei 01.00, sa intervina, in localitatea Lița, unde un incendiu a izbucnit la o casa…

O femeie a murit la bordul unui avion, dupa ce i s-a facut rau. O autopsie va fi efectuata pentru a determina cauza decesului

22:35, 01.03.2024 - O situație neașteptata a avut loc, de curand, in timpul unui zbor American Airlines din Republica Dominicana, dupa ce unei femei i s-a facut rau. Acum, dupa decesul acesteia, o autopsie va fi efectuata pentru a determina cauza morții.

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.

VIDEO Un pasager din SUA a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului, la 8.000 de metri altitudine

07:36, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat, in statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului, a anuntat presa americana citata de News.ro.

Protest al unui barbat al carui avion a intarziat: a deschis o ieșire de urgența și a mers pe aripa!

22:05, 28.01.2024 - Un barbat a deschis o ieșire de urgența și a mers pe aripa unui avion pentru ca zborul a intarziat aproape 5 ore. Aeroportul Internațional din Mexico City a recunoscut acest fapt și a precizat ca individul a fost predat poliției, potrivit AP.


Ce parere ai despre aceasta stire?