Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avea simptome de răceală, dar nu ştia că era pe moarte! Un bărbat a rămas şocat pe viaţă, după ce a ajuns la medic. Ai grijă, ţi s-ar putea întâmpla şi ţie

Publicat:

Un tata in varsta de 42 de ani a fost la un pas de moarte, dupa ce ar fi crezut ca sufera de o simpla raceala. Nu doar ca avea simptomele racelii, dar, caprin minune, acesta acuza dureri foarte mari la cot.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in vestul țarii. Un barbat și-a pierdut viața dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

19:56, 06.05.2024 - Accident grav in vestul țarii. Un barbat și-a pierdut viața dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod. Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit...

Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți

13:50, 03.05.2024 - Comunicat UVVG. Studenți ai Facultații de Medicina din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad au participat la o dezbatere pe tema „Prin moarte... The post Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un puști roman este erou național in Italia: va fi decorat de președintele țarii, dupa ce a salvat viața unei femei

21:55, 30.04.2024 - Un puști roman a ajuns erou național in Italia. Emanuele Nicola Affaticati are 16 ani și este nascut din parinți romani, care locuiesc in Italia. Intr-o zi, cand venea de la școala, baiatul a auzit un barbat vorbind la telefon, in limba romana, barbat care spunea ca se duce sa o ucida pe iubita lui.…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

La emisiunea Romanii au talent. „Un dans pe viata si pe moarte”

10:16, 09.04.2024 - Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a intalnit, luni, cu dansatorii din ansamblul „Hecenii” din Heciul-Nou, Sangerei, a caror reprezentatie a devenit virala dupa ce au participat la emisiunea „Romanii au talent” de la Pro TV.   „Am foarte multa admiratie si pentru conducatorul ansamblului,…

Un barbat din Suceava a dezgropat un mort pentru ca i-a aparut in vis. Raposatul i-ar fi transmis ca este inca in viața

18:10, 02.04.2024 - Polițiștii din localitatea suceveana Ipotești au fost sesizați marți, 2 aprilie 2024, printr-un apel la 112 de catre preotul paroh al bisericii cu hramul „Sfanta Treime” din Corocaiești, despre faptul ca un mormant situat in cimitirul nou a fost profanat.

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?