Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenţie, imagini şocante! Adolescent bătut şi umilit de alţi tineri VIDEO

Publicat:

In imagini se vede cum baiatul este umilit și lovit cu brutalitate de trei adolescenți. Unul dintre ei a filmat intreaga scena, iar clipul a fost postat apoi pe internet.

Poliția din Alba s-a autosesizat și a deschis o ancheta in acest caz. Atat victima, cat și agresorii, au fost chemați la audieri, dar baiatul lovit a refuzat sa depuna plangere și a spus ca totul a fost o joaca. IPJ Alba va continua cercetarile in acest caz.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante. Fostul ministru al economiei din Kazahstan și-a batut soția, pana la moarte, timp de 8 ore intr-un restaurant VIDEO

20:50, 08.04.2024 - Procesul unui fost ministru guvernamental acuzat ca și-a batut soția pana la moarte a captat atenția publicului din Kazahstan, iar unii il vad ca pe un test decisiv pentru promisiunea președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai dreapta și mai echitabila.

VIDEO - Atenție, imagini șocante: soldați executați fara mila in razboiul din Ucraina

15:10, 07.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula o filmare cu mai mulți soldați in timp ce sunt impușcați, dar sunt cazuți la pamant.Unele canale de telegram sau de X susțin ca ar fi vorba de soldați ucraineni uciși de catre ruși.

Un jucator de baschet a fost batut de suporterii CSA Steaua. In ce stare de afla sportivul

18:10, 07.03.2024 - Un jucator de baschet a fost lobit de șase tineri in urma unui conflict spontan, intr-o stație de autobuz din București. Baiatul este legitimat la clubul sportiv ACS Total Sport București, iar agresorii sunt suporterii CSA Steaua. Poliția i-a arestat pe aceștia pentru 24 de ore, urmand sa fie dus in…

O șoferița de 79 de ani a accidentat un pieton pe trecere și a fugit

15:00, 22.02.2024 - O șoferița de 79 de ani a accidentat un pieton pe trecere și a fugit de la locul faptei. Accidentul a avut loc miercuri seara, pe raza municipiului Sebeș din județul Alba. Poliția a fost sesizata, prin 112, ca pe strada Lucian Blaga din Sebeș a fost accidentat un pieton. Din primele cercetari a rezultat…

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 


Ce parere ai despre aceasta stire?