Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aquatim anunță micșorarea tarifului pentru serviciile de canalizare!

Publicat:

Scade tariful pentru serviciile de canalizare! Tariful prestat de Aquatim a scazut, in urma noilor reglementari fiscale privind cota TVA, de la 3,38 lei/mc la 3,10 lei/mc (cu TVA inclus). Tariful de 3,10 lei/mc este valabil incepand cu 1 ianuarie 2019, pentru toate localitațile din aria de operare a societații. Modificarea vine ca urmare a […] The post Aquatim anunța micșorarea tarifului pentru serviciile de canalizare! appeared first on Gazeta din Vest .

Citeste articolul mai departe pe gazetadinvest.ro…  

Sursa articol: gazetadinvest.ro


Stiri pe aceeasi tema

FSB anunta ca a arestat persoane care au legaturi cu atentatul de la Moscova

17:10, 01.04.2024 - Serviciile ruse de securitate (FSB) anunta luni ca persoanele arestate duminica in Daghestan, in Caucazul rus, pe care le acuza de pregatirea unui atentat, au legaturi cu autorii atentatului de la sala de concert Crocus City Hall de la periferia Moscovei, relateaza AFP, scrie news.ro .

Serviciile de securitate ruse anunta dejucarea unui atac

22:15, 29.03.2024 - Serviciile de securitate ruse au afirmat vineri ca au arestat trei „cetateni ai unei tari din Asia Centrala” care planuiau un atac cu bomba in sud-vestul Rusiei, la o saptamana dupa atacul asupra unei sali de concerte de la periferia Moscovei, atac soldat cu cel putin 144 de morti, relateaza AFP. FSB…

FSB anunta ca a dejucat un atentat terorist in sudul Rusiei. Trei oameni, arestați: „Planuiau un atac cu bomba”

22:11, 29.03.2024 - Serviciile de securitate ruse au afirmat vineri ca au arestat trei „cetateni ai unei tari din Asia Centrala” care planuiau un atac cu bomba in sud-vestul Rusiei, la o saptamana dupa atacul asupra unei sali de concerte de la periferia Moscovei, atac soldat cu cel putin 144 de morti, relateaza AFP, citata…

Atentat cu bomba, dejucat de FSB, intr-o localitate din sudul Rusiei. Suspecții au fost arestați

21:15, 29.03.2024 - Serviciile ruse de securitate (FSB) anunta vineri ca au arestat trei ”cetateni ai unei tari din Asia Centrala” care planuiau un atentat cu bomba in sudul Rusiei, la exact o saptamana de la un atac sangeros intr-o sala de concert de la periferia Moscovei, soldat cu 144 de morti, relateaza AFP. FSB anunta…

Ministrul Educației, Ligia Deca, anunța un nou tip de burse pentru elevi

15:05, 25.03.2024 - Ministrul Educației, Ligia Deca, anunța, luni, un nou tip de burse pentru elevi, respectiv bursa de reziliența, in cuantum de 300 de lei lunar. Modificarea apare intr-un proiect de ordonanța de urgența lansat in consultare publica.

O noua finanțare europeana pentru Aquatim, ca partener intr-un proiect de cercetare cu beneficii pe termen lung

12:30, 25.03.2024 - Saptamana trecuta, timp de doua zile, la Timișoara, s-a desfașurat un eveniment deosebit de important pentru Aquatim și nu numai. Este vorba de Seminarul „Evaluarea riscului microbian” – parte a proiectului EU H2020 SPRINGS. Proiectul SPRINGS, in valoare totala de circa 6,5 milioane euro, care se va…

Serviciile germane de informații anunta ca, dupa alegeri, Vladimir Putin se pregatește de razboi cu NATO

12:46, 18.03.2024 - Rusia se pregatește pentru un conflict pe scara larga cu Occidentul, in condițiile in care prezența lui Vladimir Putin in fruntea țarii este "legitimata" printr-un vot masiv in care nu a avut, practic, contracandidat.

Primaria Timișești anunța decizia etapei de incadrare pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare in satele Dumbrava și Plaieșu in comuna Timișești, județul Neamț”

10:05, 16.02.2024 - Anunt 15.02.2024 Decizia etapei de incadrare(1) The post Primaria Timișești anunța decizia etapei de incadrare pentru proiectul „Extindere rețea de canalizare in satele Dumbrava și Plaieșu in comuna Timișești, județul Neamț” appeared first on Stiri Neamt .


Ce parere ai despre aceasta stire?