Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antonia, MESAJ TULBURĂTOR PENTRU FIICA EI, MAYA! Uite ce i-a transmis micuţei, DE ZIUA EI

Publicat:

locuieste la parintii fostui ei sot, , in Italia, iar artista apuca sa o vada doar atunci cand are concerte in apropiere. Fetita implineste astazi 4 ani, iar celebra ei mamica a postat un mesaj emotionant pentru ea, chiar daca distanta care le desparte este mare.

"My little soul, you are amazing, momma loves you so much...happy birthday! I love you from the bottom of my heart! (n.r. - Sufletelul meu, esti minunata, mama te iubeste atat de mult... La multi ani! Te iubesc din tot sufletul)", a scris Antonia pe o retea de socializare.

Antonia si Alex…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ce relație are Alex Velea cu cei doi baieți ai sai. „La mine vin cu toate prostiile. Atunci o bag pe nevasta-mea la inaintare”

14:05, 24.04.2024 - Antonia și Alex Velea formeaza un cupu din 2012 și au impreuna doi baieti, pe Dominic, care s-a nascut in 2014 și Akim, nascut in 2016. Fetița artistei din primul mariaj, Maya, are deja 14 ani. Invitat in podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, Alex Velea a spus cum iși cresc el și Antonia baieții,…

Imagini rare cu baieții Antoniei și ai lui Alex Velea. Dominic și Akim au avut parul vopsit in vacanța de vara

11:05, 27.03.2024 - Antonia și Alex Velea au impreuna doi baieți, pe Dominic și Akim. Micuții sunt pasionați de muzica la fel ca parinții lor celebri. In varsta de 34 de ani, cantareața Antonia e mama a trei copii. Din mariajul cu Vincenzo Castellano o are pe Maya, care are 13 ani și traiește in Italia cu familia tatalui…

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Camelia Potec și-a sarbatorit fiica cea mica! Mesajul pe care i l-a transmis fosta inotatoare de performanța micuței sale: „Mandra și recunoscatoare” / FOTO

20:30, 24.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cameliei Potec! Fosta inotatoare de performanța și-a sarbatorit fiica cea mica, care astazi a implinit patru luni. Iata mesajul pe care i l-a transmis fosta sportiva de performanța micuței sale cu aceasta ocazie!

Antonia, reguli stricte pentru copiii sai. Ce stil de parenting are iubita lui Alex Velea: „Nu știu de cate ori țip pe zi”

16:01, 12.02.2024 - Antonia a fost invitata recent la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a povestit despre familia ei. Cantareața este o mama foarte implicata in viața copiilor ei și are grija ca aceștia sa aiba reguli stricte.Antonia are trei copii, o fata din casnicia cu Vincenzo Castellano, care locuiește in Italia…

Teodora Stoica, in lacrimi, pe platformele de socializare. Ce mesaj a transmis fiica lui Meme Stoica: „Se implinesc patru ani de cand ...” / VIDEO

13:10, 31.01.2024 - Cu lacrimi in ochi, Teodora Stoica a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Dupa ce, in trecut, s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, fiica lui Meme Stoica a marturisit ca ii este recunoscatoare divinitații. 


Ce parere ai despre aceasta stire?